2777
2789

امروز صبح ساعت ۶ که خاب بودیم ی مزاحم زنگ زد به من اصلا سابقه نداشتم این موقع صب کسی بهم زنگ بزنه هنگ بودم برداشتم ی دختر بود صداش دخترونه بودا ولی خنده هاش پسرونه من فک کردم بچس اصکل کرده سرصبی خلاصه هی عزیزم عزیزم میکرد شوهرم گف بده به من تا خاستم بدم قطع کرد 😑 سیوش کردم تو فضای مجازی نبودش اصلا حتی برنامه شناسایی شماره تماس رو نصب کردم ولی نیاورد خلاصه بیخیال شدم تا ظهر باز زنگ زد خاستم فشش بدم برداشتمچونفکمیکردمدختره دیدم داره حرفای جنسی میزنه فهمیدم پسزه کلی فش ناموسی دادم بعدم بلاک کردم... 

صداش دخترونه کرده بود خدا لعنتش کنه بی همه چیز خیلی ترسیدم صداش شبیه خلافکارا بود امروز کلا روز گندی بود تف به زندگی 😑💔💔

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

شماره بده پلیس فتا به جرم مزاحمت پیگیری میکنن

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون اول بلاک میکردی 

خوشش اومده فحشش دادی واسه همین مزاحم شده 

سری دیگه ناشناس زنگ زد اصلا حرف نزن قطع کن بلاک کن یا شوهرت پیشت بود بده به شوهرت 

منم یه مزاحم داشتم هی تا جواب میدادم میکفت اشتباه گرفتم سری اخر گوشی دادم دست همسرم دوبارع گفت اشتباه گرفتم منم بلاکش کردم مه فحشی نه اعصاب خوردی

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

شماره ناشناس جواب نده اصلا.

اتفاقا جواب بدین 

چندسری  شماره فامیل رو  نداشتم و ناشناس بود شماره اشون جواب دادم اشکالی نداره 

ولی تا میفهمیدم طرف مزاحم هستش قطع میکردم و بلاک اصلا نمیذاشتم صدامو بشنون مریضای بدبخت

اگه با شماره دیگه ای زنگ زد حتما بده به شوهرت جواب بده اینجوری آدما رو تا نترسونی ول کن نیستن

همون موقع هم خاستم بدم خونه نبود 

یچیزی تو همه گوشیا هس ب اسم بلاکباهاش آشنا شو ک همون اول بزنی بلاک کنی😒

یادم رف چون شوهرم گف بیا بخاب 

همون اول بلاک میکردی خوشش اومده فحشش دادی واسه همین مزاحم شده سری دیگه ناشناس زنگ زد اصلا حرف نزن قط ...

نمیدونم کدوم بی شعوری شماره منو داده بود بهش ک این اصکل مزاحمم بشه گفتم ک هنگ کردم فک کردم دخترع ج دادم بار دوم الانم بلاکه

نمیدونم کدوم بی شعوری شماره منو داده بود بهش ک این اصکل مزاحمم بشه گفتم ک هنگ کردم فک کردم دخترع ج د ...

میدونم چی میگی 

اینا همینجوری رندوم شماره میگیرن 

یا مثلا افق کورش یا بانکی جایی بری شماره ازت میپرسن ادمت مریض حفظش میکنن ولی اصلااااا ارزش نداره بخوای بابتی عصبی بشی و روزت رو خراب کنی