2777
2789
عنوان

ارتباط همزمان با دونفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 176 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارید راحتتون کنم ومن بیانش کنلاشییییییییییی🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

فدا دهنت😂😂😂😂😂

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

چقدر هم عقده ای و بی شعور مثل شما زیاد شدهکه شرایط یه نفر رو درک نمیکننهر دختری معمولا چندتا خواستگا ...

خودتو با اون دخترا جمع نبند توهین میشه به اون دخترا🫤

اون دخترا طرفو تو آب نمک نمیزارن واسه اهداف وتیغ زنیشون

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یک بار جستی ملخک دو بار جستی ملخک من به عنوان آقا بفهمم طرفم با یکی دیگه موازی با من تو رابطه س حالا ...

مثلا چیکار میکنید؟

خانمی که همسرتون نیست حق انتخاب داره هنوز

دوره وحشی بازی و روانی بازی هم گذشته

والا چی بگم، برداشتم این بود که دو تا مورد خوب برای ازدواج افتادن سر راهش، نظرم اینه با تعامل سالم ب ...

عزیزم تو جوابش ک کاربرا گفتن نمیذاشتی کمکت کنن 

میگه مگه احمقم نذارم؟ 

عزیزم اسم این مدل بنظرت تعامل سالمه یا لا.شی بودن؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

مثلا چیکار میکنید؟خانمی که همسرتون نیست حق انتخاب داره هنوزدوره وحشی بازی و روانی بازی هم گذشته

شما اول از همه به خودت و روانت آسیب میزنی این کار اسمش اخاذی نه چیز دیگه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
خب سوال من اینه چقدر وقت بذارم تا مطمئن بشم کدوم رو میخوام؟۶ ماه؟

شما نباید دونفر رو همزمان پیش ببری 

با یه مشاور صحبت کن معیارهات مشخص بشه راه رو برای خودت هموار کن بعد تکلیف یکی از بندگان رو مشخص کن بره پی زندگیش ، اون ۶ ماه یا یکسالی که در نظر داری برای نفر تعیین شده بذار

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه