2777
2789
عنوان

ارتباط همزمان با دونفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 176 پست
هر دو شونم خیلی دوست داره ،دقت کردی خیلی🤔

آره 🤣

فرودگاه امامه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا چه عاشقی این خانم کار اونارو راه میندازه اونام ی پنج تومن ده تومن ماهانه میزنن حسابش

یا خدا 🫣 من برم ادامه فیلم سینماییمو ببینم 🏃

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

شما نزدیک سی سالته ولی از حرفات معلومه رشد روحی زیادی نداری و ....با یه بنده خدایی رل زدی بهم نزدیک ...

حرص نخور رل اولش اگه خیانت کار نبود  ازش مریضی نمیگرفت رل دومش هم اگه آدم بود ب زنش خیانت نمیکرد درواقع این دوتا مرد دارن شیره اینو میکشن این فعلا متوجه نشده ماهی ده تومنم میدن بهش فک کنه عاشقشن  اون دوتا دارن ازش استفاده میکنن ب وقتش پرتش میکنن بیرون این همین الانشم داره تاوان میده فعلا تو مرحله حاشاعه

♾️🖇❤️

یا خدا 🫣 من برم ادامه فیلم سینماییمو ببینم 🏃

نروووو

این فیلم سینمایی بهتره😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من خیلی سواد ندارم ، بچه این محله نیستم😂

منظورم اینه انقد رفت و آمد تو دلش زیاده شده فرودگاه امام 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نروووواین فیلم سینمایی بهتره😂

بابا امروز کلن سم پاشی کردن سایتو داریم  خفه میشیم،

اون از صبح تاپیک دکتر که میخواست کل دوست و فامیل رلش رو اره.... کنه،،اینم از این 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

چرا این شعر اومد تو ذهنم 

میون دوتا دلبر من دو دلم کدوم ور اینور برم یا اونور 🤣🤣🤣 داشتم با کسی که دوسش دارم این آهنگو گوش میدادیم انقدر خندیدیم نمیدونستم واقعیشم هست.

منظورم اینه انقد رفت و آمد تو دلش زیاده شده فرودگاه امام 😂

دیگه انقدرم که نیست ،میگه دو نفرن همش😂