2777
2789
عنوان

ارتباط همزمان با دونفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 176 پست

منو باش که تو زندگیم نتونستم به غیر از اون فکر کنم چه برسه..... 💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم تعامل سالم، کاری نمیکنه که، دو تا همکار هستن که قصد ازدواج دارن و خاستگاری کردن، اینکه بفهمی کد ...

با خط اول تاپیکشون باید متوجع میشدین که ایشون تعامل سالم نداره والا 

قشنگ از دوتاشونم میکشع میخوره 

تعامل سالم کجا بود 

گ

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اره ولی خب کارای ادما کارما داره هیچی بی جواب نمیمونه مخصوصا اینجور کارا

اره

بی خیلی بی چشم روان 

میگه خودشون کمکم کردن 

یکی نیست بگع چرا تو گذاشتی ؟ 

نمیذاشتی خب

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

کارت اصلا درست نیست . یکسال زمان کمی نیست وقت دو نفر رو بگیری ضمن اینکه معیارهات رو مشخص کن مگه میشه ادم همزمان شیفته ی دوتا موقعیت شه؟ 

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
ذهن منو شما یکیه/:

بزارید راحتتون کنم ومن بیانش کن

لاشییییییییییی🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

با خط اول تاپیکشون باید متوجع میشدین که ایشون تعامل سالم نداره والا قشنگ از دوتاشونم میکشع میخوره تع ...

والا چی بگم، برداشتم این بود که دو تا مورد خوب برای ازدواج افتادن سر راهش، نظرم اینه با تعامل سالم بررسی کنه ببینه کدوم اوکی هست، دیگه بقیش با خود استارتر هست که چطور شخصیتی داشته باشه، دیگه باید بدونه ارتباط خاص همزمان با دونفر آتیش به زندگی هست

خدا رو چه دیدی

ارهبی خیلی بی چشم روان میگه خودشون کمکم کردن یکی نیست بگع چرا تو گذاشتی ؟ نمیذاشتی خب

اره ولش کن اینارو باید روزگار ادب کنه .بیخیال هرچی بگی باز ی حرفی داره خودتو عصبی نکن منم دیگه چیزی نمیگم

♾️🖇❤️

یک بار جستی ملخک دو بار جستی ملخک 

من به عنوان آقا بفهمم طرفم با یکی دیگه موازی با من تو رابطه س حالا به هر عنوانی بیچارش میکنم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!