2777
2789
عنوان

دختر هفت ساله لجباز و بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 72 پست
تنبه نه تنها دردی دوا نمیشه بدتر هم میشه این بچه تو حالت عادی مدام گریه میکنه در حالت تنبیه دیگه الل ...

منم بابام عصبی میشد ما رو میزد الان اصلا با بابام راحت نیستم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وای دختره هیچی نگفت مادر شوهره زد تو دهن بچه ش؟😳😳😅🤣😅

ن هییییچی نگفت فقط میگفت دیگه اصابم نمیکشه میخوام ی مدت بدم دست مادرشوهرم برم خونه بابام

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبه نه تنها دردی دوا نمیشه بدتر هم میشه این بچه تو حالت عادی مدام گریه میکنه در حالت تنبیه دیگه الل ...

خانم محترم من روانشناسی خوندم به من نمیخاد یاد بدی برو کامنتامو بخون گفتم بدنی نباشه فقط اونو از مورد علاقه ایی که داره جدا کن مثلا بستنی دوس داره براش یه مدت نخر و بگو به چه دلیل

نه بابا بچه ان این چه حرفیه

عزیزم شما و پدرش رفتارتون و عوض کنید

یعنی چی کلی دور سفره میچرخین  تا اون ببینه کجا خوبه بشینه

دفعه بعد بگو جات اینجاست

میخوای بخور

نمیخوای برو اتاقت

۲ بار این کارو کنی درست میشه این مشکلش

مشکلات بعدی هم به همین منوال کم کم حل کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ن هییییچی نگفت فقط میگفت دیگه اصابم نمیکشه میخوام ی مدت بدم دست مادرشوهرم برم خونه بابام

👌🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم بابام عصبی میشد ما رو میزد الان اصلا با بابام راحت نیستم

بچه نه با زدن خوب میشه

نه با محبت زیادی

بشه باید رو قانون بزرگ شه

مستقل خود ساخته مکان شناس

خانم محترم من روانشناسی خوندم به من نمیخاد یاد بدی برو کامنتامو بخون گفتم بدنی نباشه فقط اونو از مور ...

هر کسی دو تا کتاب روانشناسی خونده باشه روانشناس نیست خانم محترم

تنبیه فیزیکی و روحی خودش بعد بدی داره این  اصلا خوب نیس این بچه عقده ای میشه 

به روح بچه فک کن نه از دید روانشناسی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

مشکوک به بیش فعالی برید مشاوره

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐