2777
2789
عنوان

دختر هفت ساله لجباز و بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 72 پست
قبل مدرسه هم همین بود یا تحت تاثیر هم کلاسیاشه ؟

خیلیییی خوب بود

یه دختره س خیلیییی بده تو کلاسشون درسشم بده

از اون داره الگو میگیره کارهای اونو تو خونه انجام میده

خودش میگه خانم به بارانا میگه بیا اینجا بشین به خانم زبون درمیاره و بهش میخنده وهرجا خودش دوس داره میره میشینه

الان دختر منم همیجور شده بهش میگم مامانمم عشقم بیا موقع تکلیفاس

پوزخند میزنه و نمیاد من ۶ساعت بهش التماس میکنم بیا بنویس

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش مشاوره شاید حسادت به بچه کوچیک داره

دقیقا 

از وقتی که بچه کوچیک تر به دنیا اومده رفتارش عوص نشده؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

اینا حتما برمیگرده به رفتار شما و پدرش از گذشته تا به الان یا زیاد پرروش کردین یا زیاد بی محلوگرنه د ...

ما خیلی لی لی به لالاش گذاشتیم من همه اش میگم این مرفه بی درد بوده اینجوری شده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

واااااای انگار داری بچه ی دوست منو توصیف میکنی وای هیچوقت اون صحنه یادم نمیره رفتیم خونشون زد غذاهارو ازسرسفره پاچید اینوراونور میگفت چرا مهمون اومده من نمیتونم برنامه کودک ببینم.دلم میخواست اون لحطه این بچه رو له کنم.ما هنگ بودیم.

ی دفه مادربزرگش از طبقه پایین اومد چ اومدنی جووووووری دست این بچه رو گرفت زد تو دهنش من گفتم دندوناش ریخت اما همون شد مادیگه ازاین بی ادبی ندیدیم دفه های بعد میرفتیم خونشون اسباب بازیاشو میاورد بازی میکرد میگفت خاله خوب شد اومدین.

مامان بزرگش میگفت مقصر پسرخودم ک سوارگردنمون کرده لوسش کرده حرف حرف این شده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلیییی خوب بودیه دختره س خیلیییی بده تو کلاسشون درسشم بدهاز اون داره الگو میگیره کارهای اونو تو خون ...

کلاسشو حتما عوص کنید چون ممکنه با اون بچه دوست بشه دیگه بدتر میشه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ما خیلی لی لی به لالاش گذاشتیم من همه اش میگم این مرفه بی درد بوده اینجوری شده

دقیقا مشکل اینجاست

این کارتون بچه رو نابود کرده

بازم دیر نیست

ببر مشاور و کم کم درستش کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خیلیییی خوب بودیه دختره س خیلیییی بده تو کلاسشون درسشم بدهاز اون داره الگو میگیره کارهای اونو تو خون ...

کلاس شو عوض کن یاشکایت کن از اون بچه به مدرسه حتی شد بکشونه دادگاه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
واااااای انگار داری بچه ی دوست منو توصیف میکنی وای هیچوقت اون صحنه یادم نمیره رفتیم خونشون زد غذاهار ...

وای دختره هیچی نگفت مادر شوهره زد تو دهن بچه ش؟😳😳😅🤣😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه فقط تنبیه باید بشه و تمام،

تنبه نه تنها دردی دوا نمیشه بدتر هم میشه این بچه تو حالت عادی مدام گریه میکنه در حالت تنبیه دیگه الله اعلم

لطفا توصیه غلط نکن تنبیه بدنی خیلی بده

مادرم کلاس چهارم بودم منو زد و همیشه خاطر بدی دارم بعد ازن همه سال

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

کلاس شو عوض کن یاشکایت کن از اون بچه به مدرسه حتی شد بکشونه دادگاه

نه بابا بچه ان این چه حرفیه