خانما دخترم کلاس اول هست به شدت لجبازه و بد اخلاق
نمیدونم چیکار کنم واقعا کم اوردم
یه صبح تاشب رو براتون بگم
صبح با بداخلاقیاز خواب بیدار میشه به زور میشینه سر سفره اینقدر لگد میزنه تو سفره روزی نیست شیر یا چایی نریزه روی فرش
گریه میکنه من اینو نمیخوام من اونو نمیخورم ۷:۴۵ باید تو مدرسه باشه که همچنان داره گریه میکنه و لباسهاشو نمیاد بپوشه به زور دیگه تا ۸ میره مدرسه ظهر میاد خونه موقع ناهار دوباره گریه میکنه
سر سفره چندین بار جاشو عوض میکنه و ماهممون باید هی جامون رو عوض کنیم تا ایشون یه جایی رو بپسنده و بشینه
و اگر محلش نذارم اینقدر میزنه تو پهلوی من یا لباسمو میکشه وناهار رو میبینه من حتی غذای مورد علاقه شو درست کرده باشم گریه میکنه
ومیگه نمیخورم و دوست ندارم مرتب عروسک هاشو تکون میده و میدونم میخواد روی مغز من راه بره
ما ناهارمون داره تموم میشه تازه شروع میکنه به خوردن و یک ساعت طول میکشه تا تموم بکنه
یه خواهر کوچکتر از خودش داره اینقدر بهش لگد میزنه میگه تو حق نداری ناهار بخوری برو بیرون از خونه
وخیلی اذیتمون میکنه …این از این میرسیم سر تکالیف مدرسه
اصلا نمینویسه و تلاش نمیکنه خداروشکر گیراییش تو مدرسه خوبه و گرنه تو خونه اصلا تمرین نمیکنه و مشقاشو دهن منو باباشو سرویس کرده تا این دوماه ونیم رو گذروندیم
اصلاااااا وابدا مهربون نیست میگم دخترم بیا مامان بغلم باهم حرف بزنیم هل میده جیغ میکیشه گاهی دلم میخواد سیاه و کبودش کنم
اما نمیزنم میدونم نتیجه عکس میده جلوی خودمو خیلیییییی میگیرم
شبها فقط میشینم گریه میکنم از دستش
این الان گوشه ای از مشکلاتم باهاش بود
نمیدونید چقدرررر حرص میده