2777
2789
عنوان

دیربازشدن زبان کودک

127 بازدید | 25 پست

سلام من یه پسرکوچولودارم که دوماهه دیگه دوسالش میشه ولی خیلی کلمات کمی بلده بگه وازاین موضوع ناراحتم لطفاراهنمایی کنیدکه بایدچیکارکنم؟البته خیلیم باهوشه وهمه چیزروکامل میفهمه ولی بااشاره حرف میزنه واینکه خیلیم باهاش حرف میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکن اصلا

گوشی تبلت ممنوع ساعت خیلی کم بده

ببرش وسط بچه ها

این خونه بازیا و... ک حرف بزنه و ارتباط بگیره

باهاش صحبت کن

کارتونایی مثل پوکویو بذار ک رنگ و... یاد میدن

اگررررر به ۳ و نیم رسید

دیدی جمله بندی بلد نیست

مستقیم بدون چک و چونه گفتار درمانی و استارت بزن

اوکی میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نگران نباش یواش یواش حرف میزنه فقط زیاد باهاش حرف بزن و کلمه یادبده دختر خواهرشوهرم ۳ سالشه تازه یکی دو تا جمله میتونه بگه ولی دخترخودم خیلی زود حرف زد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
عجله نکن اصلاگوشی تبلت ممنوع ساعت خیلی کم بدهببرش وسط بچه هااین خونه بازیا و... ک حرف بزنه و ارتباط ...

خیلی ممنونم تنهاچیزی که بهش شک دارم تلویزیون وشبکه پویاروزیادمیبینه

نگران نباش یواش یواش حرف میزنه فقط زیاد باهاش حرف بزن و کلمه یادبده دختر خواهرشوهرم ۳ سالشه تازه یکی ...

زیادحرف میزنم ولی کلمه هارواونجورکه دوست داره باصداشون میگه مثلا ماشین روقخخخخه میگه

منم بگم مشکلی نیست یا کافیه؟ دختر منم همینجوری بود سر ۲سالگی رفتیم بهداشت فرم‌های توانایی های بچه رو پرمیکردم چندتا موردش که باید تا ۲سالگی قادر ب انجامش باشه جوابش برا دخترم هنوز نه بود.مثلا نمی‌گفت : من .نمی‌گفت مال من مال بابا .اما هم کامل می فهمید همه چیو هم صحبت می‌کرد اما کم .تعدادکلماتش زیر۱۰تا بود.همه ی اونا رو ۲سالو ۲ماهه شد انجام می‌داد و میگفت و.مفهوم من مفهوم مالکیت از دوسالو دوماهگی براش جاافتاد..ینی ملاک‌های پرسشنامه ۲سالگی رو ۲سالو دو ماهگی اکی شد.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون