2777
2789
عنوان

هرکی ازدواج کرده با دعا بوده

1625 بازدید | 106 پست

مجردم خودم. هیچ وقت نخواستم و گناه دونستم برای کسی برم دعا بگیرم. ولی دخترای دیگه رو دیدم که رفتن برای دوست پسرا شون کاغذ گرفتن و با همون ها هم ازدواج کردن... خدایی چرا دنیا انقد عجیب کار میکنه؟ چرا هرچی سعی کنی درست تر باشی، هیچی درست پیش نمیره... سنمم خیلی بالا رفته ۳۴ اینا شدم... هر چله ای بگید گرفتم، واقن ناامیدم دیگه... میگید چ گنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی همش باید دعا بگیرن که زندگیشون دوام داشته باشه الکی که نیست 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

عزیزم

منم دوستم مطلقه بود و بعد برایکه ازدواج مجدد کنه 

رفت دعا گرفت

یه آخوند زن بهش گفت ۵ هفته شب  ۵شنبه ها سوره یس بخونه 

بعد یه ماه الی ۲ماه گفت بهترین پسر اومده واسش 

رد خور نداره

خدایا شکرت 

والا من دعا نگرفتم😅

ازدواج قسمته جدای از بحث انتخاب

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

لطفا سمت جادو و جنبل این مزخرفات نرو 

اونایی که اینطور ازدواج کردن یا به چیزی که خواستن رسیدن زندگیشونم به همون تیکه کاغذ بنده و خدا میدونه چه عواقبی در انتظارشونه!!

از رحمت خدا ناامید نباش❤🌱

و خودت هم یه حرکتی بزن .... به چندتا معرف خوب بسپار مورد مناسب بود معرفی کنن

تو اجتماع باش با گوشه گیری و خونه نشینی همسر آینده ات از کجا پیدات کنه😅😅

خدایا دوستت دارمممم ❣❣