2777
2789

من جلسه هفتمه که دارم با مربی میرم ۵جلسه دیگه دارم.

وقتی میگه برو دنده عقب واقعا نمیتونم دستم رو بزارم پشت صندلی و بعد برم از آینه میتونم درست برم ولی با نگاه کردن به پشت تعادلم رو از دست میدم و خراب میکنم.

ماشیناشون فرسوده هست و صندلی ها هم خراب قد منم کوتاه تسلط کافی نمیتونم به پشت سر داشته باشم.

تا می‌خوام که یکم پشتی صندلی رو بیارم جلو میگه نه خوبه و اجازه نمیده.

خودشم یک بد اخلاقی هست که بهتره نگم.

اگه یه جا رو خراب کنم دیگه دست و پام رو گم میکنم همش خراب میشه امروز یکساعت خیلی خوب رانندگی کردم همین دنده عقب رو که تسلط نداشتم بقیش رو هم خراب کردم😑

هعی دیگه نمیدونم چی بگم شما بیاین از تجربیات تون بگین

خدایا خودت هوامونو داشته باش🪐♥️

بار دوم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بار اول

نمادین بچرخ 

تو ازمون دو قدم بیشتر نمیگه دنده عقب بگیری 

همین چرخش و استثنا گفتن اینا براشون مهم تره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وا خب قدت نمیرسه باید صندلی جلو بیاری غلط کرده میگه خوبه اون نشسته یا تو این دفعه گفت جوابش بده داری پول میدی ترسی نیست 

دنده عقب کاری نداره به کلاچ ترمز مسلط باشی راحت میری 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اشتباه بار اولتون چی بود؟

نفر قبلیم که پارک دوبل زده بود ماشینو چسبونده بود به ماشین جلویی

من وقتی خواستم از پارک در بیام حواسم نبود باید دنده عقب بگیرم که به جلویی برخورد نکنم سر این رد شدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بار اولنمادین بچرخ تو ازمون دو قدم بیشتر نمیگه دنده عقب بگیری همین چرخش و استثنا گفتن اینا براشون مه ...

احسنت بهتون

علاوه بر تمرین کردن با مربی آموزشگاه خودتون هم تمرین میکردین؟

خدایا خودت هوامونو داشته باش🪐♥️