2777
2789
عنوان

هرکی ازدواج کرده با دعا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 106 پست
وای خدا مرسیییشب پنجشنبه یعنی چهارشنبه شب ها؟پنج هفته پشت هم فقط چهارشنبه شب یس بخونم و اکی میشه؟ چل ...

نه 

پنجشنبه که بشه شبش بخون

ببین رد خور نداره

خداشاهده یه ماه الی۲ماه بعد پیام میدی که اوکی شد 

اونم بهترین مرد 

تقدیم کنی یس رو به حضرت فاطمه و امام علی

و بگو بهترین مرد بیاد بزودی

دوستم و چند نفرو که گفتم 

سریع ازدواج کردن

خدایا شکرت 

همین زنداداشم برای داداشم دعا گرفت که ازدواج کننولی باور کن دو روز بعد عقدشون داداشم پشیمون شده بود ...

چ جالب زن داداش منم برا داداشم دعا گرفته

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا سمت جادو و جنبل این مزخرفات نرو اونایی که اینطور ازدواج کردن یا به چیزی که خواستن رسیدن زندگیشو ...

والا تو اجتماع هستم. ولی پسرا الان بگیر نیستن، دنبال دوست دخترن... منم سنم برات رفته خدایی دیگه وقت دوست پسر و اینا نیست... 

همین زنداداشم برای داداشم دعا گرفت که ازدواج کننولی باور کن دو روز بعد عقدشون داداشم پشیمون شده بود ...

منم فکر میکنم برای شخص نوشتن گناه داشته باشه

ولی بخت گشا گرفتن یا باطل کردن دعا موردی نداره

چ جالب زن داداش منم برا داداشم دعا گرفته

این خودش اعتراف کرد

ولی اصلا روز خوش ندید

داداشم هیچ محبتی و توجهی بهش نداشت و نداره الانم با پولای زنش داره بهش خیانت میکنه 

با دختر خاله ی زنش ریخته رو هم

واقعا مردا خیلی عوضی ان

لایکم نکن لطفا🙏
والا تو اجتماع هستم. ولی پسرا الان بگیر نیستن، دنبال دوست دخترن... منم سنم برات رفته خدایی دیگه وقت ...

درسته حق با شماست

بهترین راه اینه به معرف های خوب بگین که باتوجه به موقعیت و شرایط شما مورد معرفی کنن 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
منم فکر میکنم برای شخص نوشتن گناه داشته باشهولی بخت گشا گرفتن یا باطل کردن دعا موردی نداره

بنظرم گناهه چون اراده ی یک ادم و از بین میبره اون دیگه نمیتونه خودش تصمیم بگیره برای ازدواج

شاید اون طرف دلش نخواد با اون ازدواج کنه، اصلا ملاک انتخابش چیز دیگه ای باشه ولی دعا گرفتن براش ظلم کردن در حقشه

لایکم نکن لطفا🙏