2777
2789
عنوان

حالات و حرکات بچه هشت ماهه

19163 بازدید | 18 پست

خانوما که بچه ی هشت ماهه دارید میشه بگین الان بچه اتون چه کارهایی انجام میده

مثلا یه کاری رو بهش یاد بدید بعد بهش بگید انجام میده مثل دست زدن

و اینکه موقع شیر خوردن بهتون نگاه میکنه

و عکس العمل اش به اسمش چجوریه؟هر دفعه که صداش کنید فوری بر میگرده 

من ۱۰ روزه رفته تو ۷ ینی ۶ ماه و ۱۰ روزشه ولی چیزی یاد نمیگیره مثل دست دسی خیلی زوده اما شیشو خودش میگیره میخوره .غلت میزنه با جغجغه هاش بازی میکنه میشینه البته پشتش بالشته. کارتون و برنامه های رنگی دوست داره .‌سوپ میخوره. بازی میکنیم میخنده. با سنشو میبره بالا که شروع کنه واسه سینه خیز اما نمیتونه. نینیت دقیقا چند ماشه و چیکار میکنه؟من نینیم تنبله

من ۱۰ روزه رفته تو ۷ ینی ۶ ماه و ۱۰ روزشه ولی چیزی یاد نمیگیره مثل دست دسی خیلی زوده اما شیشو خودش م ...

پس من ۸ ماهش دیروز تموم شده رفته تو نه

چهار دست و پا راه میره

صداهایی مث دد ،با بابا و حروف نامفهوم داره

ولی موقع شیر خوردن اصلا هنگام نمیکنه

هرچی سعی میکنم توجهش جلب کنم ولی وقتی بغلش میکنم شیر بهش بدم منو نگاه نمیکنه

بچه شما موقع شیر خوردن واکنش چجوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من شیر خشکیه تو چشمام نگاه میکنه میخنده با دستام بازی میکنه و شیشو میگیره. از چند ماهگی چهار دس ...

تازه چند روزه چهاردست و پا راه افتاده،سینه خیزم یه ماهی رفت تقریبا

هنوز زوده دخترت سینه خیز بره،پسر منم تو سن دختر شما بود فقط غلت میزد با غلت زدن حرکت میکرد بعد کم کم رو دستاس نایستاد بعد خودشو کشید جلو،عجله نکن راه می افته دیر نشده

عزیزم بچه تون الان چه طور؟؟؟ دخترم مثل بچه ی شماست نگرانشم

نگران نباش عزیزم،پسر من الان ۱سال و نیمه، خوبه خداروشکر،چند کلمه ای صحبت میکنه،صدای چندتا حیوونو یاد گرفته و خیلی چیزای دیگه یاد گرفته ،شماهم سعی کن بیشتر با دخترت بازی کنی و لذت ببری چون من تو دوره ای که نگرانی داشتم خیلی اذیت شدم و از اون دوران پسرم خوب لذت نبردم

عالی،همه چی خوب خداروشکر،پیش دبستانی هم رفتهامسال میره کلاس اول

عزیزم میدونم خیلی گذشته ولی پسر منم موقع شیرخوردن نگاهم نمیکنه

الان پنج ماه و نیمشه و دد بب مم نمیگه

منو نمیشناسه

تو جمع غریبی نمیکنه

شما خاطرت هست کوچولوت کی اینکارارو کرد

عزیزم میدونم خیلی گذشته ولی پسر منم موقع شیرخوردن نگاهم نمیکنهالان پنج ماه و نیمشه و دد بب مم نمیگهم ...

آخه بچه ها رشدشون باهم فرق میکنه حتی خواهر و برادرها

راستش دقیق یادم نیس

اما منم مث شما این نگرانی هارو داشتم حتی با دکتر کودکان هم مشورت کردم و یادمه برام مث وسواس شده بود همه حرکات پسرمو بررسی میکردم اما خداروشکر الان بزرگ شده و همه چی خوبه

نگران نباش باهاش بازی کن و لذت ببر از کودکیش و  سعی کن بهش چیزهای مناسب سنش یاد بدی مطمئن باش یاد میگیره

خودت که شاد باشی بچه اینو حس میکنه و در رشدشم تاثیر مثبت و خوبی داره😊