2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی انگل نداره؟؟چکش کردی  من پسرموازهرنظرچک کردمخیالم راحته البنه الان بهترشده ولی درکل سرغذ ...

دخترمنم کم غذاس دیوونم کرده ازمایش خون وادراروسونوبردم هیچ مشکلی نداشت

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
برای انگل بایبایدازمایش مدفوعمدفوع بدم ؟اخه حالت تهوع چه ربطی به انگل داره

بالاخره بایدازهرنظرچکش کنی پزشک پسرم براش ازمایشات کامل رونوشت تواون فهمیدم ویتامین دیش هم کمه وگرنه فک نمیکردم مشکلی بلشه خودم

وخدایی که بشدت کافیست
بالاخره بایدازهرنظرچکش کنی پزشک پسرم براش ازمایشات کامل رونوشت تواون فهمیدم ویتامین دیش هم کمه وگرنه ...

چیش بودمگه؟بهترشد

چیش بودمگه؟بهترشد

غذااصلانمیخوردلب نمیردزیادعق میزدوزنش زیادبالانمیرفت ولی رشدقدیش خوب بودهمش بیحال بودغذه لنفاوب گردنشم متورم شده بود

بردمش فوق تخصص خون مشخص شدکه یمقدارکمخونی داره فرینیشن پایینه ویتامین دیش کمه 

نزدیک 5ماه دارومکمل خوردخوب شدخداروشکر

وخدایی که بشدت کافیست
غذااصلانمیخوردلب نمیردزیادعق میزدوزنش زیادبالانمیرفت ولی رشدقدیش خوب بودهمش بیحال بودغذه لنفاوب گردن ...

ولی تواین ازمایشات همه چی بوددیگه انواع کمخونی سیستم ایمنی بدن وازمایشات روتین ویسری چیزای تخصصی سونوگرافی کامل ازسرتاپاعکس ازمایش چندجورانگل و..ادرارو

خباصه نزدیک 700تومن دادم ولی یباره شدخیالم راحت شدم هی نرفتم نیومدم 

وخدایی که بشدت کافیست

من ازمایش خون دادم گف مشکلی نداره ولی همچنان حالت تهوع وکم غذاییش هست. مخصوصاموقع غذاخوردن بیشترحالت تهوع میگیره موندم چیکارکنم

عزیزم اگه ممیکروب معده داشته باشه مگه سونونبایدنشون بده

نه ميكروب معده رو سونو نشون نميده و اينكه بدن رو هم لاغر ميكنه نميذاره چاق شه

آزمايش خون آزمايش مدفوع و تست تنفسي هست كه ميتونه تشخيص بده وجود ميكروب رو

سلام دوستم من نتم تموم شده بود چرا تاپیکتو قفل کردی دلم تنگ شده بود😢😢😢😢😢 برات من زیادنمیام اینجا دختر گلت خوبه بهتره؟؟؟؟

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

@53    .برادرچراتاپیک اشپزیت ترکید؟میشه به نی نی یاربگی دوباره بزارش والامن خیلی اشپزیاروننوشتم فکرنمیکردم بترکه😢