2777
2789
دست من نيس اگه امكانش باشه چرا كه نه  گزارش زدن الكي

اره فهمیدم الکی گزارش زدن .نی نی یارتاپیکش قفله اومدبروتاپیکش وتاپیکت برگردونه بگوالکی گزارش زدن.انقدربدم میادبیخودتاپیک میزنن مگه چی میشه تاپیک کاربراقاپربازدیدبشه چه فرقی داره به نظرمن مهم اینه تاپیک مفیدباشه جنسیت چه اهمیتی داره😒😒.تاپیک نی نی یاربازشدبگومنم دوباره بهش میگم

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تا بِه حال تاپيكي بوده كه برگردوننش؟

اره ببینن الکی ترکیده برمیگردونن .تاپیک نی نی یارقفله اومدبگوبرگردونن.چندبارتاپیک ترکیده شده روبرگردوندن.

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
پسر منم وزنش کمه😏 ۱۶ کیلو نیم  ۴سال و یه ماهشه

ق‌دش چقدره؟

پسر من ۴/۵ سالشه ۱۰۶ قدش ۱۷کیلوعه

الان اتفاقا تو راه دکترم بگم برا رشد قد و وزنش چاره ای کنه

غذا خوردنشم با مکافاته

🧚‍♀️
من ازمایش خون دادم گف مشکلی نداره ولی همچنان حالت تهوع وکم غذاییش هست. مخصوصاموقع غذاخوردن بیشترحالت ...

دختر من نزدیک 6 ساله 18.5 کیلوئه 5 سالش بود 16 بود به طرز فجیعی از اول بد غذا بوده امسال که فهمیده و به خواست خودش غذا میخوره وزنگیریش خوب شده انشالله جبران کنه

البته بعصی موارد ژنتیکی هم هست تو خونواده شوهرم بد غذا فراوون وجود داره

دلیل دیگه اش کمبود آهن و ویتامینهای پایه است

سه قاشق برنج خیلی کمه باید یه کفگیر رو بخوره بعضی بچه ها که درست اندازه یه آدم بالغ میخورن

من خودم تو بچگی وحشتناک غذا میخوردم اما کمبود وزن داشتم و همیشه لاغر بودم البته انرژیم زیاد بود و الانم مقاومت بدنم از خانوما بیشتره ولی لاعرم

ق‌دش چقدره؟ پسر من ۴/۵ سالشه ۱۰۶ قدش ۱۷کیلوعه الان اتفاقا تو راه دکترم بگم برا رشد قد و وزنش چاره ...

این که خوبه طفلی😍 من دخترم رو تحت نظر متخصص غدد اطفال بردم انواع و اقصام آزمایشها رو داد و آخرش گفت لاغریِ ژنتیکی هست ماکزیمم رشد بچه شما تو دوران بلوغه البته من و همسرم تو بچگی ریز جثه بودیم و تو سن بلوع هر دو قدمون بلند شد من 170 شوهرم 180 

دکتر به من گفت بهش هیچ کاری نداشته باشید فقط عوارص غذا نخوردن رو بگید با قصه و این چیزا خودش کم کم یاد میگیره که خدا رو شکر جواب داد