2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها وسط سیکلمم...سه روزه لکه بینی دارم...دلیلش چیه?😩😩😩

یکی ازدلایلش اینه که رحمت امادگی میگیره اگه بخوای بچه داربشی یا تخمکذاری یا خدانکرده شاید کیست

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
کاملا واضح گفتم هیچ حسی ندارم البته دائمی نیست فردا ممکنه خوب بشم

منم اینطوری شدم شما چه مشکلی برای بچه دار شدن دارید؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عهههههه...خودمم همین نظرو دارم😪ینی خونریزی کرده?واااای

نه خدایی نکرده اصلا اینطور نیست فقط چون کیست داری جلوی قاعدگی تو گرفته سابقه کیست داشتی؟ من تنبلی داشتم همراه با pco بخاطر کیست میشدم ولی مثل شما بود یکی دوروز میامد بعدش لک لک میشد که آخرش قطع میشد

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
یکی ازدلایلش اینه که رحمت امادگی میگیره اگه بخوای بچه داربشی یا تخمکذاری یا خدانکرده شاید کیست

واقعا آرزو دارم یک روزی منم امضای شمارو بنویسم😭😭😭😭

مبارکت باشه عزیزم خدا برات حفظش کنه از چشم حسود😍😍😍

اره😓

خب پس نگران نشو همون کیسته من که سریع میفهمم کیست گرفتم اصلا نیازی به سونو نمیبینم😂😂😂برای من زیر دلم سفت میشه گوله میشه..😑😑

تنبلی ندارید؟

خب پس نگران نشو همون کیسته من که سریع میفهمم کیست گرفتم اصلا نیازی به سونو نمیبینم😂😂😂برای من زیر ...

اونقدر منتظر نی نی بودیم قده دکتر اطلاعات داریم😁😁😁😁

بهترین کار اینه بری سونو بدی

الان نزدیک هفت ماهه تنبلی دارم..دارمقرض ضطدبارداری نیخورم تا آب بشه کیستام البته ریزن و ی طرف تخمدانم هستن

خب پس نگران نشو همون کیسته من که سریع میفهمم کیست گرفتم اصلا نیازی به سونو نمیبینم😂😂😂برای من زیر ...

پریودام ک نامنظمه...الان چیکار کنم برا کیست?رازیانه ...خوبه?بخورم

خدایا شکرت..