اونقدر منتظر نی نی بودیم قده دکتر اطلاعات داریم😁😁😁😁
آره والا من ی کیست میگرفتم دوماه قرض دیان میخوردم خوب میشد ولی دقیقا دوماه بعدش میگرفتم دکتری تشخیص نداده بود تنبلی منو تا اینکه پیش ی دکتر رفتم اون تشخیص داد
تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
من رازیانه و... نخوردم چون واقعا لزومی نمیبینم بنظر ی متخصص قلب بود که میگفت اگه کسیبا گیاه خوب میشد که الان آمریکا بهرین دا و و شیمی درمانی رو نمیساختن گیاهی برای جزئی خوبه من قرص دیان میخورم چون هم دوزش پایین تره هم پریودم منظم شده البته دکترم بهم متفورمین داده گفت هروقت خواستی اقدام کنی ی ماه قبلش بیا پیش خودم
تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
واقعا آرزو دارم یک روزی منم امضای شمارو بنویسم😭😭😭😭 مبارکت باشه عزیزم خدا برات حفظش کنه از چشم ح ...
فدات گلم مرسی
انشالله شما هم بزودی باردار میشی.انشالله که کیست نباشه .چون منم پارسال دو یا سه باریادم میاد وسط سیکلم همیشه همینجوری لکه میدیدم رفتم دکتر معاینه کرد گفت سالمی فقط رحمت امادگی داره اگه میخوای اقدام کن .گفت هردختری از سن ۱۸تا۲۲فک کنم گفت تواین سن بیشتریا این اتفاق واستون یکبار یاشاید بیشترمیفته اگه متاهل باشه زمانی که رحمش امادگی کامل بگیره واسه باردارشدن وبچه طلب کنه وبخواد بارورشه اینجوری علامت میده بهت واگه بخوای اقدام کنی راحت باردارمیشی .بروسونو انشالله اگه کیست نبود امادگی رحمت باشه این حرفها رو هم یک چندتا خانم پیر باتجربه گفتن ودکترهم دقیقا اینارو گفت
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊