2777
2789
اگر سوال داری سوالتو واضح بگو اطلاعاتم چیکه چیکه و کوتاه کوتاه نگو الان سوالت چیه؟

خواستن ما رو در جریان بذارن 😉

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینطوری نمیشدم اصن😩شاید کیسته..نه?فردا برم سونو😩😩😩

نگران نباش عزیزم منم اینجوری شدم رفتم دکتر  تاریخ پریود رو پرسید گفت وسط سیکل بعضی ماهها پیش میاد ممکن حتی خونریزی هم داشته باشی 

شما هم واسه اینکه خیالت راحت بشه برو دکتر ولی چیزی نیست نگران نشو کیست من داشتم اون خونریزی داری اونم به مدت طولانی و فقط با قرض قطع میشه

خب اینجوری فکر می‌کنی دیگه سوالت چیه؟  باید یه کم واضح تر از فکر و احساست بگی آدم بتونه نظر ب ...

کاملا واضح گفتم هیچ حسی ندارم البته دائمی نیست فردا ممکنه خوب بشم

نگران نباش عزیزم منم اینجوری شدم رفتم دکتر  تاریخ پریود رو پرسید گفت وسط سیکل بعضی ماهها پیش می ...

اره یکمی از لکه فراتره...فقط وقتی ببخشید دستشویی میرم میاد....ممنونم عزیزم

خدایا شکرت..
خب چی?

فکر کنم کیست گرفتی

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53