2777
2789
عنوان

ویروس جدید با تب زیاد

969 بازدید | 19 پست

دخترم ۸ سالشه از شنبه شروع شد تباش با آبریزش و بیحالی و سرفه .۴ ساعتی بهش استامینوفن ۳۲۵ میدادم با پاشویه  پایین نمیومد تبش باید ایبوپروفن هم میدادم .سه شنبه تب نکرد دیگه باز از دیشب تباش شروع شده دارو هم دیفن و لوراتادین دادن امروز فقط بردم دوباره آنتی بیوتیک داد آخه ویوس اینقدر طولانی میشه؟دختر کوچیکم ۸ ماهشه اونم از چهارشنبه تباش شروع شده ۶ ساعتی تب میکنه

شیاف بزار براش، دختر منم به حدی تبش بالا رفت که هی کابوس میدید با جیغ از خاب میپرید، پاشویه و ایبوپروفن اصلا اثر نکرد، همین که شیاف گذاشتم خوب شد

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
شیاف بزار براش، دختر منم به حدی تبش بالا رفت که هی کابوس میدید با جیغ از خاب میپرید، پاشویه و ایبوپر ...

شیاف چی گذاشتین؟حالا پایین اوردن تب یه طرف سوال من اینه اینقدر طولانی شده طبیعیه؟دارم نگران میشم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بچه های منم گرفتن

پنج بار دکتر بردیم دو سه بار هرکدوم سرم زدیم

چند شب نخوابیدم

تب های 39 یا40 درجه

بلاخره خوب شدن

یعنی نابود شدم تو این مدت

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

اره بچه های منم گرفتن

پنج بار دکتر بردیم دو سه بار هرکدوم سرم زدیم

چند شب نخوابیدم

تب های 39 یا40 درجه

بلاخره خوب شدن

یعنی نابود شدم تو این مدت

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
شیاف بزار براش، دختر منم به حدی تبش بالا رفت که هی کابوس میدید با جیغ از خاب میپرید، پاشویه و ایبوپر ...

شیاف چی گذاشتین؟حالا پایین اوردن تب یه طرف سوال من اینه اینقدر طولانی شده طبیعیه؟دارم نگران میشم دیگه

له دختر منم از دوشنبه با بدن درد وحشتناکو سردردو کمر درد و پا درد مریضیش شروع شد بعدم تب و لرز  شدید سرفه هاشم شروع شده قرنطینش کردیم ولی امروز خودمم گرفتم با ماسک دارم راه میرم دختر کوچیکم نگیره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
اره بچه های منم گرفتنپنج بار دکتر بردیم دو سه بار هرکدوم سرم زدیمچند شب نخوابیدمتب های 39 یا40 درجهب ...

خداروشکر که خوب شدن .چند روز طول کشید؟منم دارم نابود میشم دیگه از خستگی و بیخوابی

خداروشکر که خوب شدن .چند روز طول کشید؟منم دارم نابود میشم دیگه از خستگی و بیخوابی

امیدوارم انشالله بچه های شما زود خوب شن

دخترم هشت شبانه روز تب داشت و بی‌حالی و حالت سرماخوردگی که الان فقط آبریزش بینی مونده

پسرم ده شب تب کرد و گلودرد و چرکی شدن بینی و گلو

که فقط الان تبش خوب شده برای ترشح گلو آنتی‌بیوتیک مصرف میکنه

شیاف چی گذاشتین؟حالا پایین اوردن تب یه طرف سوال من اینه اینقدر طولانی شده طبیعیه؟دارم نگران میشم دیگ ...

شایف استامینوفن، نه طبیعی نیست، لباسشو کم کن، ولی شیاف بزاری زود خوب میشه شاید چون نزاشتی طول کشیده.

من دخترم هنوز بعد سه روز بیحاله، بزور دوتا قاشق غذا میخوره همشم خابه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
امیدوارم انشالله بچه های شما زود خوب شندخترم هشت شبانه روز تب داشت و بی‌حالی و حالت سرماخوردگی که ال ...

انشالله🙏🏼پس طولانیه کلا ویروسش ممنون یکم از نگرانیم کم شد.انشالله هرکی درگیره زود خوب بشه واقعا مادرا از پا در میان

انشالله🙏🏼پس طولانیه کلا ویروسش ممنون یکم از نگرانیم کم شد.انشالله هرکی درگیره زود خوب بشه واقعا ما ...

من که تا باحال چنین مریضی ندیده بودم انقد تب طولانی داشته باشه تب معمولا سه روزه

بخاطر همین همش راهی این دکتر و اون دکتر بودیم

فقط هم از تب می ترسیدم از سرماخوردگیش نترسیدم

امیدوارم هییییییچ بچه ای مریض نشه خیییییییلی سخته مخصوصا برای مادر

امیدوارم بچه هات زود خوب شن🌹🌹🌹

من که تا باحال چنین مریضی ندیده بودم انقد تب طولانی داشته باشه تب معمولا سه روزهبخاطر همین همش راهی ...

دقیقا منم همینو گفتم به همسرم .میگم اینهمه سال زندگی کردیم اولین باره با همچین ویروسی مواجه شدیم.دقیقا آدم از تبش میترسه وگرنه بقیه مواردش حل میشه