دوستان من هفته جدید میرم تو هفته هشتم الان چهار روزی هست شدیدا از همه نوع غذا بدم میاد اصلا موندم چی بخورم به هر غذایی فکر میکنم حالمو بد میکنه چیکار کنم زورکی خرما بادوم و گردو و یکم پنیر میخورم امروز هم سه لقمه ای برنج و مرغ خوردم اما موندم چیکار کنم آخه قبلا خیلی خوش اشتها بودم این وضع اذیتم میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سه ماه اول اینا طبیعیه چاره ایی نداری. البته به مرور زمان خوراکیهایی پیدا میکنی که ازش بدت نمیاد.میوه رو امتحان کن. شیر یا دوغ وآش و سوپ من خوشم میومد امتحان کن
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
منم همینطورم اصلا سمت اشپزخونه ک میرم حالم بد میشه.خیلی ب بو حساس شدم. بیشتر با نون و کاهو ک کم بو ...
الهی همدردیم پس. راهی براش پیدا نکردی. چون من قبلا از اوناش بودم که باید جلو خودم میگرفتم نخورم از بس خوش اشتها بودم حتی موقع مریضی الان دوست دارم بخورم ولی حس بدی دارم نسبت به غذاها فکر غذا کنم حالم بد میشه اما بخاطر نی نی و سلامت خودم باید یه فکری کنیم به حال خودمون
خداروشکر من که فعلا تو اوج خوش اشتهایی هستم خداعاقبت منو بخیرکنه درهفته های اینده انشالله . ...
مال من از هفته هفتم شروع شده اما خدا رو شکر نسبت به بقیه اعضای خانواده که حاملگی شون رو دیدم وضعم بهتره و تهوعم نهایت دو بار در روز باشه ولی حالتشو کل روز یدک میکشم
حس حالت تهوع دارم همش هر وقت هم گلاب به روتون میخوام بالا بیارم معدم خالیه همون چن لقمه هم که میخورم ...
عزیزم منم کشیدم ...تازه از هفته ۶.داروها هم فقط تهوع رو بهتر میکنن من هنوزم از غذاها متنفرم ..چاره ای نیست ..معمولا چیزای گیاهی بهترن..مثلا اب پرتقال یا اب سیب بخور ...من گاهی پسته ب خیلی شور رو هم میتونستم بخورم ....بعضی وقتا از شدت ضعف و چند روز غذا نخوردن اب کمپوت میخوردم با اینحال هر هفته سرم می زدم ..راستی یه چیز که من میتونستم بخورم عصاره ی گوشت بود ..با اینکه از گوشت و کباب و جوجه متنفففففففففففر بودم ..گوشت و با نمک زیاد تو شیشه میریخت شوهرم ..میگذاشت داخل قابلمه اب چند ساعت بعد ابشو میخوردم ..چون شور بود دوس داشتم ..گاهی هم سوپ ورمیشل فقط اب مرغ ..رب و ورمیشل .. با اینا تاحالا طی کردم
من شنیدم کسایی که تهوع زیاد دارن دکتر قرص میده و یا خوب یا بهتر میشن .حتما به دکترت بگو استارتر.من تهوع ندارم فقط گاهی شبها حس میکنم حس تهوع دارم چون یکدفعه ای بدجورگشنه ام میشه.ولی به شکل غذا خیلی حساس شدم یعنی حتی غذای موردعلاقه ام باشه یکم از رنگ وشکلش خوشم نیادهرکارکنم نمیتونم بخورم جوری که فکرمیکنم بخوردم گلاب به روتون صدرصدبالا میارم .که تا حالا تهوع هم نداشتم .بنظرتون ازبارداریه این حالتم یا خودم سواسی شدم؟؟
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
الهی همدردیم پس. راهی براش پیدا نکردی. چون من قبلا از اوناش بودم که باید جلو خودم میگرفتم نخورم از ب ...
در ضمن نگران سلامتی نی نی نباش چون اون حالا به چیز خاصی نیاز نداره ..هز بدنت میگیره من سر بچه اولمم سه ماه اول جسد بودم ...بعد ۴ ماه بهتر شدم و وزن بچمم خداروشکر خوب بود