2777
2789
عنوان

احساس بد به همه نوع خوراکی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من از هفته هفتم شروع شده اما خدا رو شکر نسبت به بقیه اعضای خانواده که حاملگی شون رو دیدم وضعم به ...

پس خوبه انشالله واست اسون بگذره این دوران

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مال من از هفته هفتم شروع شده اما خدا رو شکر نسبت به بقیه اعضای خانواده که حاملگی شون رو دیدم وضعم به ...

دمیترون یا کپسول رنجبیل برای تهوع خوبه ... البته من با اینا هم بالا میاوردم 

در ضمن نگران سلامتی نی نی نباش چون اون حالا به چیز خاصی نیاز نداره ..هز بدنت میگیره من سر بچه اولمم ...

خدا رو شکر پس خیالم راحت شد با همین یکم خوراکی هم ضربه به جنین وارد نمیشه

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات
میگن خانمای ک ویار سخت دارن و تهوع و نمتونن چیزی بخورن نینی شون دختره 😃😃😃

هههه جنسیتش مال ما که فعلا نامعلومه. بچه اولمه ان شاءالله که سالم و صالح و خوش قدم باشه هم بچه من هم بچه های شما مامانای گل و تا آخر بارداریمون رو به سلامتی طی کنیم

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات
خدا رو شکر پس خیالم راحت شد با همین یکم خوراکی هم ضربه به جنین وارد نمیشه

نه عزیزم نگران نباش ..من کسایی رو میشناسم که خیلی هم ویار نداشتن ..اما بچشون وزن نمیگرفت ..دکتر من گفته بود سه ماه اول از مادر میگیره مهم نیست