2777
2789

بچه ها من خانواده شوهرم پولدارن ولی خسیسن 

منو پاگشا کردن کلا یکی دو تومن پول دادن 

من با نامزدم خیلی جر بحث کردم فایده نداشت 

بد مادرشوهرم میشه عمم خودش میدونه کل زنمو هام یا اونیکی عمه بزرگم برای پاگشا عروسش طلا داد اما این اینجوریه نمیدونم چرا حتما شانس بدبخت منه

این هیچی من نمیدونم چجوری رفتار کنم با نامزدم دعوامون شد قبلا 

دیگ حرفش نزدم نمیدونم اصلا سرد باشم گرم باشم چیکار کنم

اومدم سر بحث باز کنم امروز صبح

برگشت گفت ولم کن حوصله ندارم همش میگی دیگ تموم شده

ولی من نمیتونم کنار بیام الان باهاش سردم

من حق دارم بنظرتون؟ انقد گریه کردم چشام درد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم آخهنمیتونم گرم صحبت کنم دست خودم نیست

بخدا اینجوری زندگیتو‌ خراب میکنی 

مهم شوهرته 

چیکار داری کی چقد کادو داد ... بنظرم دو تومنم‌ واقعا خوبه‌ 

میدونی بعضی خونواده ها هستن اصلا پاگشا نمیکنن

عزیزم همه ازدواجا اولش این چیزا هست چون ما خانما با تصورات خودمون وارد رابطه میشیم و بعد قضیه را یه جور دیگه میبینیم.من دقیقا یاد خودم افتادم.ولی خودت باید یاد بگیری مدیریت کنی.اینا مهمه ولی اصل زندگی نیست.

عزیزم همه ازدواجا اولش این چیزا هست چون ما خانما با تصورات خودمون وارد رابطه میشیم و بعد قضیه را یه ...

ینی بی حق با نامزدم سردم؟ من همه چیو زیر سر اون میبینم اون می‌تونه به خانوادش بگه دیگه سر همین نمیتونم گرم باشم باهاش

وظیفه اش نیست؟؟ ما دور برمون همه طلا دادن پاگشا حتی کسایی ک وضعشون ازینا پایین تره

بقیه دوس داشتن دادن عزیزم، وظیفه هیچکسی نیست که کادو چه مقدار بده، بچسب به زندگیت و همسرت،اونچیزی که تو زندگیت موندگاره،رابطه صمیمی تووشوهرته... این از من به تو نصیحت