من و همسرم چون کارمند هستیم و مرخصی گرفتن یکم سخت هست برامون اکثرا تعطیلی ها میرم مسافرت.مثلا از دیروز اومدیم مشهد.دیروز خواهرشوهرم به شوهرم زنگ زده بود و ازش میخواست براش وسیله ای رو ببره که دیدم همسرم بهش گفت جایی هستم و نمیتونم بیام...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید ادم دلش بخواد تنها بره این چه وضعیه که درست کردن مادرشوهر منم همینه انقد حسودی میکنه بفهمه ما جایی رفتیم شده بهم بی محلیم کرده که نبردیمش مشهد،یا کوهستانی شمالی که رفتیم،
منم اصلا دلم نمیخواهد بیادباور کن چند وقت پیش بردیمشون شمال ویلای خودموندر واقع اون ویلارو من خودم ...
هر شری با ما میاد مسافرت زهر تنم ن میکنه از بس دخالت میکنه گوشاشم نمیشنوه باید یه چیزی و هزار بار بهش بگی تا بشنوه بعد من بد همسرم حرف میزنم اون از دور هی میگه چی چی میگه ،فضول بشعور
ارا دیگه خانواده شوهر خیلی پر توقع هستن به نظرم زیاد رو بهشون نده ،بگو ویلا مثلن دادیم اجاره یا کلیدشو گم کردم یا بگو دوستام یا کسر رفته بهونه بیار دیگه نمیگن،برا مسافرتم به نظرم باید یه بار بهشون بگیم ما زنو شوهرسم دلمون میخواد یه بارم تنهایی بریم مسافرت