2777
2789
نه 5 شنبه ها نمیشهتلویزیون هیچی نداره هیچی ینی شب تعطیله مرده شور همشون ببرن

همش فیلمای قدیمی و تکرارررر... فیلم بریز تو فلش فیلم سقوط رو دیدی یا پوست شیر؟ 

ادمی را خوبی کنی هاری نگیرد ارزوست ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فیلمای قدیمی و تکرارررر... فیلم بریز تو فلش فیلم سقوط رو دیدی یا پوست شیر؟

آره دیدم قبلا ماهواره داشتم. الان اومدین یه جا محله مخبر داره ماهم  جمع کردیم پوسیدیم

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چندین ساله پنج شنبه فیلم سینمایی میزاره

اخه ما ماهواره داشتیم الان خراب شده من کیمیارو چندین سال پیش وقتی بچه بودم دیدم چند روز پیش خونه مادرشوهرم نگا میکردن خوشم اومد چن روزه نگا میکنم باز برای همون نمیدونم مرسی❤️

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

آهان مرسی ک گفتی❤️

خواهش میکنم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

آره دیدم قبلا ماهواره داشتم. الان اومدین یه جا محله مخبر داره ماهم جمع کردیم پوسیدیم

همدردیم😫 نت شبانه بگیر دانلود کن هرچی دوس داشتی من نتونستم دانلود کنم دیشب

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨