2777
2789

من بیست سالمه شغل خیلی خوبی دارم و رشته خوبیم میخونم 

با اینکه پوششم خوب بود اما باز چند ساله که چادر پوشیدم 

من از این دخترای ساده ام که تو عمرم با پسری صحبت نکرده بودم 

اما دوسال پیش وارد ارتباط شدم ارتباط سالم که اتفاقای بدی که تو ذهنتونه توش نبود 

یه سال پیش بهم گفت که داره میره هم چون شرایط ازدواج نداره و از طرفیم یه سری نیازا... 

اما بعدش خودش پیام داد تا یکسال بعد که الان باشه و مناسبتارو تبریک میگفت منم جواب میدادم و اینا 

امروز بهم پیام دادگفت میخواد شماره اینامو پاک کنه 

امروز گفت شب و روز تو یه سال فکر کردم گفت نتونستم فراموشت کنم و نمیکنم اما گفت حقت این نیست گفت نمیتونم باهات اینکارو کنم و ... 

با اینکه هیلی دوسش داشتم و گفت آره تو این یه سال هنوزم دوست داشتم و متعهد بودم تو دلم اما انقد بی عزت نیستم که بخوام التماس کنم 😔😔😔 

ولی دارم میمیرم 

میدونم میگید بگذره خوب میشی 

ولی در اصل اون پارسال رفته بود و من تو این یکسالم نشد فراموش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فکر میکنم من بد بودم که رفت 🙂

نه عزیزم اینطوری فکر نکن 

ببین ما دخترا با احساسمون‌ وارد رابطه میشیم و بیشتر عاطفی هستیم 

ولی پسرا بیشتر به مسائل جنسی فکر می‌کنن و تو رابطه به دنبال ارضای این حس هستن اینو خودشون میگن خودشون تایید کردن 

حالا تو فرض کن یه دختر خیلی خوب و خوشگل تو یه رابطه نخواد اوپن باشه زیاد سمتش نمیرن ولی یه دختر معمولی اوپن باشه پسرا سعی می‌کنن با اون باشن و ازش استفاده کنن

حالا این دختر خوشگل و خوب باید از خودش متنفر باشه؟ باید به فکر خودکشی بیفته؟ طبیعتاً خیر باید وارد یه رابطه هدفمند که تهش ازدواجه بشه