2777
2789
عنوان

دست بزن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردارِ من اگه دست روی زنش بلند کنه مامانم دهنش رو از 3 جا پاره میکنه وقتی یه مرد دستش هرزه مادرش تو ...

عزیزم من دیدم ک میگم یکی ازدوستام مادرشوهربسیارفرشته ای داره ولی شوهرش دست بزن داره مادرش ازهرلحاظ طرفدار عروسشه پس نگین مردی ک دستش هرزه تقصیرمادرشه اصن تربیت تا یجایی دسته خانوادس بقیش دسته اجتماع وحالت درونی فرده

ببین عزیزم بلاخره تو خواهر برادری مادر و فرزندی هم گاهی کتک بوده . وقتی ایشون میگه تقصیر خودمه خودشو ...

منم همچین شرایطی داشتم خانم جان

یکبار کتک خوردم و برای همیشه اون زندگی رو ترک کردم

البته پدرم و برادرام حسابی خدمتش رسیدن که بفهمه دست بالای دست بسیار است 

بنظر من حتی حیوانات هم مستحق کتک و تنبیه نیستن چه برسه به ادم که خیر سرش فهم و شعور و درک و زبان داره و میتونه مشکلش رو با حرف زدن حل کنه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

هیچ مردی حق نداره دست روی زنش بلند کنه .. تو هم اجازه نده و نذار در اون حد برسه که منفجر شه و بخواد دست روت بلند کنه ..

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

مثلا من خودم چندسال پیش پسرم تو خونه خاله شوهرم پلکش خورد به میز پاره شد .حالا باعثش خواهرزاده شوهرم بود . بچه رو برداشتیم ببریم دکتر . اون لحظه از ناراحتی زیاد جیغ میزدم .مادرشوهرمو نزاشتم بیار تو ماشینمون باهامون بیاد . سوار ماشین شوهرم شدم . داشت مارو میبرد بیمارستان جیغ میزدم مارو ببر خونه بابام .فقط بابام .آخه لحظه ای که بچه افتاد شوهرم داشت بحث سیاسی میکرد و بهجای اینکه حواسش به بچه ها باشه . بعد شوهرم نمیتونست ساکتم کنه .بچه هم همینجور جیغ میزد . دیگه با پشت دست زد تو دهنم . منم گریه افتادم .تو شوک بودم تا اون زمان هرگز هیج خشونتی ازش ندبده بودم . بعد به خودم اومدم گفتم برو مادرتو سوار کن بیاد .بیچاره مادرشوهرم داشت سکته میزد .چقد شوهرمو دعوا کرد و 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

من پیش مشاوررفتم خودشم رفته ومشاورم گف حالاکه ابرازپشیمونی کرده خیلی جدی باهاش صحبت کن که دیگ تکرارنکنه واگربازم اتفاق افتاداونجادیگه بایدخیلی جدی دنبال راه حل باشی الانم یکسال ازون اتفاق گذشته تاپیک زدم ببینم کسی شرایط مثل منوداره ک بعداشوهرش خوب شده باشه ؟بازم ممنونم ازهمگی که راهنمایی کردین

من پیش مشاوررفتم خودشم رفته ومشاورم گف حالاکه ابرازپشیمونی کرده خیلی جدی باهاش صحبت کن که دیگ تکرارن ...

کارخیلی خوبی کردین که پیش مشاوره رفتین انشاالله که دیگه تکرار نکنه

به نظر من بستگی به اخلاق خودت داره اصولا وقتی مردی انقد عصبی میشه که میزنه باید تو سعی کنی کل کل نکنی روی نقطه ضعفاش ک عصبیش میکنه دست نذاری یا موقع عصبانیتش سکوت کنی تا ازون حالت وحشی دربیاد 😃