2777
2789
عنوان

ب اکسم زنگ زدم

257 بازدید | 23 پست

نامزد بودیم قبلا بنا ب دلایلی بهم خورد بعده چندماه برگشتیم بهم ولی باز بهم خورد چون دیگه خانواده ها مخالفن همیشه اون اومد سمتم و پیگیرم بود همین ۲ ماه پیش کلی پیام داد ک دلتنگتم بیا همو ببینیم و فلان ولی از سرلج جوابشو ندادم الان خودم دلتنگش شدم تک زدم ۲بار بهم زنگ زد ج ندادم اونم دیگه تماس نگرفت خیلی ناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلت پیششه و اونم دوست داره؟ بهم برگردین جدایی سخت ازین اتفاق روی زمینه🥴😔

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

داری خودتو اذیت میکنی

بیخیالش شو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هردو همو دوست داریم ولی خانواده ها مخالفن دیگه

مشکلاتو برطرف کنین سر چی مهالفن

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

مشکل داری 😑زنگ میزنه جواب نمیدی دلتنگ میشی تک میزنی زنگ بزنه بازم جواب نمیدی 😁مطمئن شدم از نی نی س ...

میخاستم بگم دستم اشتباه خورده ک غرورم حفظ بشه ولی اون دیگه پیگیر نشد