2777
2789
عنوان

از دیشب کدوم شهرها زلزله اومد؟😐😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتم بارونه. توی بارون احتمال زلزله نیس نه؟🤔

وای وقتی اسم شمال میاد حالم بد میشه😭😭😭اخه منم شمال میخوااااااااااام خداااااااا😢

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
ای وای زلزله ولمون کن تو رو سره جدت 😡

خبر نداری مگه؟🙄

اعلام کردن تا ۹ ماه توی ایران زلزله داریم

کجا رو دیگه مشخص نیست

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
رشتم بارونه. توی بارون احتمال زلزله نیس نه؟🤔

نه دیگه. اینجا بیشتر تابستون زلزله میاد که زمین و هوا خشک میشه. تابستون ۹۶ هم یه ۴ ریشتری اومد که خوشبختانه تلفات مالی و جانی نداشت

منم رشتم😊

پس خوبی😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خدا رو شکر کشته نداشته

البته هنوز مشخص نیس

با این عکسا از خرابه ها بعید میدونم

ولی صب جمعه ای شوکه شدیم.

الهی عزیزم.خوشحال شدم که تلفات جانی نداشته.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
خبر نداری مگه؟🙄 اعلام کردن تا ۹ ماه توی ایران زلزله داریم کجا رو دیگه مشخص نیست

ای وای پس ایران کلا رو هوا تشریف داره.😥

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
خدارو شکر طوریمون نشد همه سالمن...فقط بعضی ها یه کم خونه هاشون ریخته 

چه بد 😔

خسته نباشی 😁 دوهفته دیگه حسابی خسته میشی 

آره😚☺ تا باشه ازین خستگیا