الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچوقت فک نمیکردم با شوهرم ازدواج کنم😂واقعا عجیب بود
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
هر دو هم قسمت هم انتخاب ... ولی گاهی هر چی تلاش کنی بی فایده هست بعضیا با هم نمیتونن ازدواج کنن چون این تقدیرشونه بعضیا هم بخان همه چی براشون آماده است ولی چون نمیخان باهم ازدواج نمیکنن که این انتخابشونه بستگی به شرایط و موقعیت زندگی داره
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من هیچوقت فک نمیکردم با شوهرم ازدواج کنم😂واقعا عجیب بود
افرین ....منم دوبار مزدوج شدم ک هنگ کردم و فک نمیکردم شوهرام اونا بشن اولی فوت شده خوشحال میشم هرکی پیاممو دید یک صلوات روز ۵ شنبه هم هس برا شوهر اولم بفرسته ممنون
ممنون عزیزم دست گلت درد نکنه منم برات فرستادم هر گره کوری داری تو زندگیت باز شه و رنگ غم نبینی و همیشه شاد و خوش و سلامت باشی و عمر طولانی و با عزت ب خودت شوهر و بچه هات بده ممنون عزیزم😘
من خیلی دعا و نذر کردم به کسی برسم و نشدحتی تلاش هم کردم ولی وقتی قسمت نباشه نمیشه که نمیشه پیش هر ع ...
ازدواج کاملا اتفاقی یعنی ب صورت حادثه ای و قسمت صددرصدی هستش👌😘 انشاالله هرچی زودتر بهترین مرد بیاد تو زندگیت ک خیلی خوشبختت کنه جوری ک انقدر عاشقش بشی قبلی رو کلا فراموش کنی👌😍😘