2777
2789
عنوان

چقدر به قسمت توی ازدواج اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 34 پست
ازدواج کاملا اتفاقی یعنی ب صورت حادثه ای و قسمت صددرصدی هستش👌😘 انشاالله هرچی زودتر بهترین مرد بیاد ...

مرسی عزیزم 

انشالله خدا گره از تمام مشکلاتت باز کنه 

ثروت ، سلامتی ، برکت و عشق رو به زندگیت ببخشه 

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

آره هر دوتاشه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم انشالله خدا گره از تمام مشکلاتت باز کنه ثروت ، سلامتی ، برکت و عشق رو به زندگیت ببخشه

ممنون خواهش ....اگ‌میشه یک صلوات واس شوهر اولم فوت شده بفرستی خوشحال میشم میدونی ک مرده ها زودتر باعث میشن دعای آدم برآورده شه چون واسطه میشن 

.

ممنون عزیزم دست گلت درد نکنه منم برات فرستادم هر گره کوری داری تو زندگیت باز شه و رنگ غم نبینی و همی ...

عزیز دلم مرسی بابت دعای قشنگت کاری نکردم ک 

من مجردم فداتشمممم 😘😘😘

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من خیلی دعا و نذر کردم به کسی برسم و نشدحتی تلاش هم کردم ولی وقتی قسمت نباشه نمیشه که نمیشه پیش هر ع ...

ذکر۵۱۱۰یاخالق رو هم خوندی؟

میگن اگ کلی چله بگیریو دعاکنی ولی حاجت روانشی کافیه این ذکرو بخونی ب حاجتت میرسی

من خودم ازاین ذکر بارها حاجت گرفتم

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

ممنون خواهش ....اگ‌میشه یک صلوات واس شوهر اولم فوت شده بفرستی خوشحال میشم میدونی ک مرده ها زودتر باع ...

میخاهی درخواست بده . اسم شوهر اولتو بگو من بتونم شب میخام برای اموات قرآن بخونم اسمشو بیارم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیز دلم مرسی بابت دعای قشنگت کاری نکردم ک من مجردم فداتشمممم 😘😘😘

خب انشالله بهترین شوهر مخصوصا خیلی عاشقت باشه خیلی دوست داشته باشه خیلیم پولدار باشه گیرت بیاد و انقدر خوشبخت بشی کنارش و بچه  هم پسر بهت بده هم دختر خلاصه ب همه خواسته های دیگتم برسی عزیزم😘😘😘

.

خب انشالله بهترین شوهر مخصوصا خیلی عاشقت باشه خیلی دوست داشته باشه خیلیم پولدار باشه گیرت بیاد و انق ...

واییییی خدا مرسی بابت دعای قشنگت خیلی ذوق کردم 😍😍😍😍 قربونت برم 

ذکر۵۱۱۰یاخالق رو هم خوندی؟میگن اگ کلی چله بگیریو دعاکنی ولی حاجت روانشی کافیه این ذکرو بخونی ب حاجتت ...

نه اینو نگرفتم چجوریه ؟

توی چند وقت باید این تعداد ذکر رو بگی ؟

میشه راهنمایی کنی ؟

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

واییییی خدا مرسی بابت دعای قشنگت خیلی ذوق کردم 😍😍😍😍 قربونت برم

خواهش میکنم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘عزیزم میگن خوبی کنی خوبی میبینی دعا کنی دعا میکنن برات خیر کسی و بخوای خیرتو میخوان هرچیزی برا هرکسی بخوای خدا اول ب خودت میده از هر دستی بدی از همون دستم میگیری عزیز دلم😍😘😘😘

.

خواهش میکنم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘عزیزم میگن خوبی کنی خوبی میبینی دعا کنی دعا میکنن برات خیر کسی و ...

قربونت برمممم 💌💋💋💋❤️❤️❤️ 

میخاستم اگ دوست داشتی اسم بدی ولی ندادی بالا بهت یچیزی گفتم  خاستم منم باز عوضشو در بیارم ازدعای قشنگت