2777
2789

من خواهر شوهرم همیشه میگه نداریگ در حالیکه همیشه خرج میکنه برج ۴ شوهرش رفت داخل دستگاه سنگبری و شوهرش ۱۵ روز کما بود و بعد از اونم حدود سه ماه سر کار نمیرفت وقتی رفت داخل دستگاه شوهرم‌من کلی هزینه کرد  براشون حدود یک ماه وسیله خونه خوراکی لباسم‌ما گرفتینم خود همینم حدود ۲ تومن شد اونم هیچ داخل بیمارستان اونا هیچ هر سری اسنپ میگرفت خواهرش بره بیمارستان و بیاد اونام حدود ۲ تومن شده  که شوهرش هی میگفت اینسریو پرداخت کنین من بعدا میدم که هیچکدومم نداد بعد یه دستگاه برای شوهرش نیاز بود اونم زنگ‌زد شوهر من ۳.۵ ریخته بود به کارتش به عنوان قرض 

حالا حدود ۶ ماه از اون قضیه گذشته من امسال دلم بارونی میخواست شوهرم نگرفت برام بعدش دلم میخواست وسیله خونه که نیاز داریم بگیریم اونم نگرفت حالا امروز خواهر شوهرمو دیدم که ۳.۸۰۰ داده بارونی بعد دوتا مانتو گرفته میگه یه کتم دیدم میخوام شنبه برم بگیرم بعد دوباره وسیله خونه یه وسیله ۳ تومنی امروز از فامیلمون برواشته به شوهرم میگم خواهرت اونوقت نیاز داشت حالا که نداره چرا پول تو رو نمیده میگه حتما نداره منم روم نمیشه بهش بگم بزار خودش به فکر بیعته درسته من سختی بکشم اونم اسنجور خرج کنه 

مشکل اصلی همسرته بگو تو که روشو نداری پس بگیری چرا قرض میدی.

بگو فک کن منم الان مریض شدم بیمارستانم خودتو بزن به هویچی گری بگو اینا نیازمونه و باید بخری توی منگنه باشه مجبور میشه پس بگیره

به نظر من اون پولی که بابت اقلام خوراکی دادید و خرید کردید براشون خیلی زشته بگیرین اون یه لطف بوده ، من حتی در حقم دوستم که زایمان کرده بود اینکارو کردم و بعدش هزارجا اومد جلوم 

بالاخره آدما باید یه جاهایی به درد هم بخورن مخصوصا خواهر برادر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اون پولی که بابت اقلام خوراکی دادید و خرید کردید براشون خیلی زشته بگیرین اون یه لطف بوده ، ...

نه اونا رو اصلا بدون قصد خرید کردیم ولی منظورم اینکه وینهمه خرج کردیم حالا پولی که قرضم دادیم به خودمون نمیدن 

مشکل اصلی همسرته بگو تو که روشو نداری پس بگیری چرا قرض میدی.بگو فک کن منم الان مریض شدم بیمارستانم خ ...

نه همسرم سرش بره نمیگه اصلا من شک دارم شاید اصلا داده به خودشون که دینجور خودشو زده به این راه 

نه همسرم سرش بره نمیگه اصلا من شک دارم شاید اصلا داده به خودشون که دینجور خودشو زده به این راه

خب به نظرم پول قرض رو پس بگیر بگو  ببخشید واقعا شرمندتونم وگرنه قابلتونو نداره اقلام خوراکی خونه تموم شده و مجبور شدم تماس بگیرم