2777
2789

ی خانمی تو تاپیک پربازدید ی جوری گفت زورم میاد شوهراتون خرج دانشگاتونم باید بدن ی لحظه گفتم نکنه پول این بوده لاناتی😬😄😃

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ولی شوهر پول این چیزا رو نده کی بده؟

والا بعدشم ی سریال ی جوری میگن انگار حرومخوریه و دزدی

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
پس کی بده

خب همین یارو میگفت باید کاراتون رو تو خونه باباتون میکردین دیگ اینا بر عهده شوهر نیس پس این همه خانوم متاهل ارشد و دکتری ما داریم چی میگن؟کی حامیشون بوده؟اکثرا همسر دیگ

والا بعدشم ی سریال ی جوری میگن انگار حرومخوریه و دزدی

حتما حسادت میکنن

اگه نامزد باشن باز یه چیز، اونموقع باید پدر خانم خرجش رو بده ولی وقتی که شوهرشه خب وظیفه آقا هست که خرج خانم رو بده

خانم اگه شاغل هم باشه خرج خیلی از اینا رو هم باید شوهرش بده

🤍.
خب همین یارو میگفت باید کاراتون رو تو خونه باباتون میکردین دیگ اینا بر عهده شوهر نیس پس این همه خانو ...

وا چ حرفیه من ۱۷ سالگی ازدواج کردم دیگه نمیتونستم قبلش دانشگاهمو هم برم ....الان باشگاه میرم ...تو خونه بابامم میرفتم اما الان هزینه ش با همسرمه....بعضیا اصلا معلوم نیس فازشون چیه