2777
2789

یبار تابستون من نی نی سایت بودم یه خانومی نوشته بود که شوهرش سرطان دهان گرفته . تمام علائمش رو هم گفته بود.  حالا چندین ماهه من دچار وسواس شدم . یعنی تاپیکت رفته تو ذهنم. همش جلو اینه دهنم بازه دارم نگاه میکنم. یا با غذایی لپم زخم بشه من دچار استرس میشم که کی خوب میشه زخمش. خلاصه این چندماه اینقدر استرس گرفتم فقط بخاطر یه تاپیک . تا اینکه بعد کشیدن دندونم دهنم افت زده. رفتم دکتر بهم محلول داد ک خ بهتر شدم. اما نگم براتون که تا دکتر سرطان شناش هم رفتم . شوهرم دیگه عاصی شده . خ پول دکتر و دارو دادم متخصص گوش و حلق و بینی رفتم. خودم به دکتر میگفتم برم نمونه برداری دکتر میگفت آخه احتیاج نیست به نمونه اصلا این ربطی نداره به اون ( س.ر.ط.ا.ن) 🤣الان چند روزیه بهش فکر نمی‌کنم جلو اینه نمیرم  داروهامو سر موقع مصرف میکنم خ بهترم .حتی دیگه افت جدید هم نزدم . اما هر از گاهی این وسواس میاد تو ذهنم  . چیکار کنم ؟ چجوری این فکرو از خودم دور کنم . اینم میدونم که فکر کردن بخش باعث جذبش میشه .بخاطر همون نمیخوام بهش فکر کنم میخوام خودم. سرگرم کنم.الانم هوا سرده نمیتونم هر روز هر روز برم بیرون مشغول شم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

من اصلا نمیدونستم سرطان دهانم وجود داره از وقتی فهمیدم شوکه شدم چند ماهه. ای کاش داخل این تاپیک نرم دیگه خ اشتباه کردم . 😔

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که توگفتی منم حساس شدم ورپریده

😂😂

من اصلا نمیدونستم سرطان دهانم وجود داره از وقتی فهمیدم شوکه شدم چند ماهه. ای کاش داخل این تاپیک نرم ...

منم نمیدونستم کاش تو تاپیکت نمیومدم

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
امان ازدست بعضی تاپیکها.که یکیشم منوروانی کرد

جدی میگی؟

من دوساله که زایمان کردم 

کلا زمینه افسردگی برام مهیا بود . افسردگی نهفته داشتم

این حرفا دامن زد بهش

مامان و برادرم هم وسواس تمیزی دارن 

من اینجوری شدم

جدی میگی؟من دوساله که زایمان کردم کلا زمینه افسردگی برام مهیا بود . افسردگی نهفته داشتماین حرفا دامن ...

اره مال من ازتوخیلی بدتربودمیترسم بگم.انقدردعاکردم تاخداصدامو شنیدوخلاص شدم ازفکرش