2777
2789
عنوان

بذل وبخشش پدرشوهرم

336 بازدید | 32 پست

دوستان 

پدرشوهرم یه ملک داره که قراره بفروشه !ایشون یه خواهر مجرد هم داره که با خودش زندگی میکنه و قطعا از فروش ملک به اونم میخواد پول برسونه .حالا این مهم نیست ..وبماند که بقیه برادرهاش هیچ کمکی به اون خواهر نمیکنن و فقط پدرشوهرم مسئولیتشو به عهده گرفته .

از طرفی شوهرم و دوتا برادرش هم سهم میبرن .

شوهرم فقط دوتا برادر داره .

تو تمام سالهای زندگیم پدرشوهرم هر کمکی بوده به اون دوتا پسر دیگش کرده و تا حالا یک ریال به من و شوهرم کمک نکرده .یعنی به شدت فرق گذاشته و تا اللنم ما چیزی نگفتیم .الان بحث سر اون ملک هست که شوهر منم سهم داره و اگر پدرشوهرم بفروشه و مجددا به اون دوتا سهم بده و به شوهرم چیزی نده !قانونی میشه کاری کرد و سهمو پس گرفت ؟

اینم بگم تا الان هر موقع پدرشوهرم مریض میشده شوهر من خودشو اولین نفر میرسونده و پسر خوب خونوادشه 🫥

...

دیشب با شوهرم بحثم شد و گفتم تو این مورد خاص هم نمیخوای در مورد حقت حرفی بزنی ؟وطبق معمول همیشه گفت نه .گویا خود شوهرمم راضیه 

سهمی که از فروش ملک ممکنه بهش برسه ۵ میلیارد تومنه 🤦‍♂️

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زمان حیات خیر نمیشه شکایت کرد فقط در صورتی میشه ک پدرشوهر نباشن

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
دیشب با شوهرم بحثم شد و گفتم تو این مورد خاص هم نمیخوای در مورد حقت حرفی بزنی ؟وطبق معمول همیشه گفت ...

لابد  زورش نمیرسه بهشون

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
قانونی نمیشه کاری کرد ولی خدا لعنتشون کنه که فرق میزارن

دقیقا 

براما هم خیلی فرق میزارن

بله اگه به ناحق عمل کته و ارث نده با شکایت ورثه میشه ارث رو پس گرفت 

ولی تا خود شوهرت راضی به اعتراض و شکایت نشه هیچ کاری نمیتونید انجام بدید 

در ضمن هنوز که تقسیم مال صورت نگرفته بزار انجام بشه بعد دعوا کنید