2777
2789
عنوان

من همش میخوام تاپیک بزنم بعد

68 بازدید | 8 پست

اون لحظه که میام ثبتش کنم میگم ای بابا چی دارم میگم اخه به اینا چه ربطی داره🗿🗿😂😂

ولی دوست دارم بگم بازم حال میده😗🌹

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

آره منممممم

بعدش میگم خب که چی الان؟!😁😁😁😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خدارو شکر که لحظه اخر پشیمون میشی🤣🤣🤣منکه چندساله اینجام وقتی میخوام تاپیک بزنم میگم نه ولش کن حال ندارم تایپ کنم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تعداد پستام هم نگاه کنی تو این ۴سال یک چهارم شما ام نمیشه🤣

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
آره منمممممبعدش میگم خب که چی الان؟!😁😁😁😁

دقیقا میگم وقتی ریکشن خودم اینه دیگه به بقیه جه ربطی داره که زن دایی سوگل چی شده🫤🫤😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یعنی تعداد پستام هم نگاه کنی تو این ۴سال یک چهارم شما ام نمیشه🤣

وای😂😂😂😭😂

شما فقط نظاره گر اید😭😂😂💖

😂😂وای این آخرشه دیگه😂😂

😂😭

چه قدر این ایه ی توی امضات رو من دوست دارم

قشنگ ادمو از احساس پوچی در میاره