2777
2789

بچها من می‌خوام برم ی شهر دیگه بینی مو عمل کنم 

لطفا راهنمایی کنید چند بار قبل عمل ویزیت میشیم

هزینه جراحی کی باید پرداخت بشه 

عکس بینی کی باید تحویل داد با آزمایش 

وقت عمل کی میدن بعد از همون یک جلسه اول که ویزیت شدیم ؟

چون امسال کنکور مجدد میدم می‌خوام بدونم چقدر وقت میگیره ازم ممنون میشم راهنمایی کنید 

اگ زیادوقت میگیره عمل نکنم چون نوبت های دکتر شش ماه است

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

باید بل دکترت هماهنگ کنی و ویزیت شی هر دکتر فرق داره ، هزینه هم عکس فک کنم ۳۰۰ ۵۰۰

شما خودتون چطور میشه بگید ؟

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به ویزیت و مشاوره میری عکس و آزمایش و سی تی مینویسه انجام میدی وقتم بستگی به دکتر داره ممکنه نه فرداش بره ممکنه سه ماه بعد ،دیگه میری تا روز عمل،پول هم‌معمولا یع خورده شو میگیرن بقیه شو روز عمل 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عمل نکن الان عزیز میتونی بری وقت بگیری برای بعد کنکورت 

قبل عمل دو بار ویزیت میشی یکبار که بهت میگه عملت میکنه یا نه آزمایش برات بنویسه و عکس بگه کجا بگیرید 

دفعه دومم عکسا رو میبرید و فیکس میکنید زمانش رو بیعانه میدید

ولی قبل کنکورت عمل نکن از همه نظر دردسر داره

بقیه هزینه رو یک هفته به عمل معمولا میدن

شما خودتون چطور میشه بگید ؟

من تهرانم عکس براش فرستادم راهنماییم گرد وقت داد رفتم شمال عمل کردم پارسال بعد عملم بخیه اینا رو تهران کشید فقد یبار رفتم پیش خودش، خودش آدرس تهران داد ک کجا برم

به ویزیت و مشاوره میری عکس و آزمایش و سی تی مینویسه انجام میدی وقتم بستگی به دکتر داره ممکنه نه فردا ...

نصف شو میگرن هزینه رو چقدر مثلا ؟

بعد برای عکس اگ نوبت بزنم سریع بهم وقت میدن؟

عمل نکن الان عزیز میتونی بری وقت بگیری برای بعد کنکورت قبل عمل دو بار ویزیت میشی یکبار که بهت میگه ع ...

نه نمی‌خوام قبل کنکور عمل کنم نوبت بزنم بعد کنکور تازه نوبت میده بهم برای عمل 

من تهرانم عکس براش فرستادم راهنماییم گرد وقت داد رفتم شمال عمل کردم پارسال بعد عملم بخیه اینا رو تهر ...

آهان ممنون

نصف شو میگرن هزینه رو چقدر مثلا ؟بعد برای عکس اگ نوبت بزنم سریع بهم وقت میدن؟

هر دکتری یه جوره، یکی همه ی پولو تو مطب میگیره ،یکی فقط بیعانه در حد ۱۰ تومن میگیره مثلا  بقیه رو روز عمل میگیره، عکس اینا کاری نداره اره بری وقت بگیری تا دو ساعت بعد انجام دادی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هر دکتری یه جوره، یکی همه ی پولو تو مطب میگیره ،یکی فقط بیعانه در حد ۱۰ تومن میگیره مثلا بقیه رو رو ...

ممنونم ازتون آزمایش چی باید بدم ؟

خود دکتر مینویسه یه آزمایش معمولی خون

ممنون