2777
2789
عنوان

گدای بی ادب😑همین الان یهویی

1096 بازدید | 40 پست

من خونه داییم بودم 

بابام گفت وقتی بهت تک زنگ زدم بیا سر کوچه سوار شو که ما دیگه تو نیاییم 

خلاصه بابام میسکال زد منم زودی با داییم اینا خدافظی کردم 

داشتم از میرفتم سر کوچه(خونه داییم اینا وسط کوچس تا سر کوچه ۲ دقیقه راهه)

بعد یه پیرزنه اومد جلو گفت دخترم یه کمکی بهم میکنی 

منم یه نگاه به سر و وضعش کردم دیدم در اون حد گدا نیست که با ۵۰۰ تومن کارش راه بیفته

چون راستش من پول نقد یه ۲ تا سکه ۵۰۰ تومنی داشتم تو جیبم 

گفتم خانوم شرمنده من پول نقد همراهم نیست کارت دارم

تا اومدم بهش بگم بیا بریم سرکوچه از بابام بگیر 

یهویی سرم داد زد گفت اره فقط بلدی خودتو ازک بزک کنی واسه پسرا و با اون کفشای پاشنه بلندت تق تق بری دنبال ج...بازی این موقع شب😐😐

دل رحم که نداری به من پیر زن کمک کنی😐

منم گفتم حرف دهنتو فهم ...پول که هیچی کوفتم بهت نمیدم😂😂

بعد بدو بدو کردم اومدم تو ماشین بابام😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی این زبونت نزاشت دوزار کاسب بشی بدبخت

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
چه بیشوووووورررر بوده😂😂😂😂😂😂

خیلی پررو😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

ازمطب میومدم 

زن اومد گفت خانم ندارم 5تومن بده من 

من توکارت پول داشتم اومدم بگم صبرکن برم کارت بکشم 

یکم دقیق شدم 

دیدم این ازمنم شیک تره    

گفتم خانم ندارم 

رفت سراغ بعدی

واقعا که متاسفم 

میتونن برن کارکنن سالم هستن  اما این کارها رو میکنن

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!
میگفتی این زبونت نزاشت دوزار کاسب بشی بدبخت

دقیقا...همون بهتر که بهش ندادیم

ادم به یه مستحق واقعی کمک میکنه

نه این بیشعور

وای خدایا اصن بیشوریش به کنار الان اصصصلا نمیتونم خندمو کنترل کنم😂😂😂😂

منم خودم خنده گرفتم 

اومدم تو ماشین فقط خندیدم

حالا خداروشکر جوابشو دادم وگرنه حرص میخوردم😂😂

گدام گداهای قدیم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
گدام گداهای قدیم

اره بخدا 

یه سریا هستن از این قران کوچیکا میدن میگن نذره به زور میزارن تو دستت

بعد میگن ۵ تومن میشه😂😂😂😂😂