2777
2789
عنوان

گدای بی ادب😑همین الان یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 40 پست
ببین   یه بار من یه آقایی بود هی میومد جلو در خونه که کمکمش کنیم هر بار خیلی زیاد کمکش می ...

وای ما هم یه بار گوسفند قربونی کرده بودیم

یه گدا اومد دم خونمون بهش گوشت لخم و تازه دادیم

رفت ۲۰ دقیقه بعد یه عالمه کولی ریختن تو حیاط قابلمه بدست که گوشت میخوان

گداهه رفته بود همکاراشو صدا زده بود😂😂😂😂

یکی افلیج یکی بچه به کمر یکی کور یکی شل😂😂همشونم سالم بودنا خودشونو الکی کج و کوله کرده بودن

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ما هم یه بار گوسفند قربونی کرده بودیم یه گدا اومد دم خونمون بهش گوشت لخم و تازه دادیم رفت ۲۰ د ...

چی بگم قشنگم 😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چی بگم قشنگم 😅😅😅😅

منکه موندم چیکار کنم با این گداها

پول نقد بزارم تو کیفم چند تا از همکلاسیا دستاشون کجه یهو پولام نیست و نابود میشه

تو کارتمم بزارم فحش خوره گداها میشم😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
اره بخدا  یه سریا هستن از این قران کوچیکا میدن میگن نذره به زور میزارن تو دستت بعد میگن ۵ توم ...

وای نزدیک عید بود یه پسره بیست ساله قرآن کوچک داد سمتم من دیدم دستش دیگه داره به سینم میخوره گفت عیدیه گرفتم گفت پنج هزار آقا شوهر من همینجوری مونده بود قرآن پس داد بیشعور گفت قرآن پس نمیدن به زور پول و گرفت وقتمونم گرفت ولی این پولا حرومشون با قرآن خدا بازی میکنند 

منکه موندم چیکار کنم با این گداها پول نقد بزارم تو کیفم چند تا از همکلاسیا دستاشون کجه یهو پولام نی ...

خدایی حرف زشتی زده اون خانم !!!!!!!!!!!

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
وای نزدیک عید بود یه پسره بیست ساله قرآن کوچک داد سمتم من دیدم دستش دیگه داره به سینم میخوره گفت عید ...

اره دقیقا من هر وقت میرم دانشگاه تو مسیرم هست

اولش میگن نذر یه کودک سرطانی خانوم بگیر به نیت شفاش بخون 

بعد که میگیری میگن ۵ تومن😂😂😂😂

خدایی حرف زشتی زده اون خانم !!!!!!!!!!!

اره منم بهش گفتم کوفتم که هیچی کوفتم بهت نمیدم😂😂

حالا خوبه همکاراش نریختن سرم😂😂

واقعا گفت😮 چه پررو بوده😒

بخدا گفت تازه دفعه بعدم با کمال پر رویی اومد یه اقای مسن بود واقعا خیلی حرف بدی زد 😖!!!!!