2777
2789
عنوان

گدای بی ادب😑همین الان یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 40 پست
اره بخدا  یه سریا هستن از این قران کوچیکا میدن میگن نذره به زور میزارن تو دستت بعد میگن ۵ توم ...

😂😂😂

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
😂😂😂

بعضیام هستن میبینن پسره با دوست دخترش اومده بیرون

گدایی میکنن که پسره جلو دوست دخترش تو رودروایسی گیر کنه بهش بده😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پیرزن گوگول و باحالی بوده😂😂😂😂

منکه جوابشو دادم وگرنه شب از حرص خوابم نمیبرد😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
بعضیام هستن میبینن پسره با دوست دخترش اومده بیرون گدایی میکنن که پسره جلو دوست دخترش تو رودروایسی گ ...

خدای من😂😂😂

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

من به گدا هزاری دادم کیفم باز بود یه ۱۰ تومنی معلوم بود میگفت اونو بده😂😂گفتم همونو دارم برگشته میگه خودت از همه گدا صفت تری😨😨😨

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یبار چند سال میش ی گدا اومد در خونه مامانبزرگم 

گفت خانم کمک کن منم ی دوهزارتومنی داشتم 

تقریبا ارزشش اندازه ۱۰ تومن الان بود

انداختش جلوپام گفت دو بسته سیگاره فقط

من اینطور شدم🤤🤤🤤🤤🤤

عبضی

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
الان گدایی رو بورسه😂😂😂

دقیقا.گداهام دیگه باکلاس شدن.سرووضعشون از مابهتره

ببین 

یه بار ما یه آقایی بود هی میومد جلو در خونه که کمکمش کنیم هر بار خیلی زیاد کمکش میکردیم در حدی که همیشه میومد .عید اومد یه عالمه میوه و غذا و کیسه برنج بهش دادیم و پول ...خلاااصه بار اخری که اومد دیدمش مامانم پول داد بهش بدم رفتم بهش بدم بهم گفت معلوم نیست این پولارو از کجا میارین که انقدر راحت میدینش به من ده تومنشو ورداشت و رفت😖😖😖😖😐😐😐😅😅😅😅

حالا انقدددد رو داشت بازم بعد یه مدت اومد گفتیم نداریم دیگه 😒😒😒 .....

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
 من به گدا هزاری دادم کیفم باز بود یه ۱۰ تومنی معلوم بود میگفت اونو بده😂😂گفتم همونو دارم برگش ...

وای اره واسه منم پیش اومده

طرف گیر ۳ پیچ داده بود ازم گل بخر 

گلاشم پژمرده و داغون و بوگندو

گفتم پول ندارم بخرم

گفت خب پس از فردا بیا کنار دست خودم کار کن😂😂😂😂😂😂😂😂😂