2777
2789
عنوان

بوی دهن

799 بازدید | 32 پست

یه سوال دارم ایا کسی تو زندگیش هست که دهنش بو نده من خیلی وقتا بقیه رو میبینم ‌ک بوی دهنشون میاد اما یه نفر از دوستام هست هیچ وقت تاحالا ندیدم دهنش بو بده همیشه احساس میکنم من مشکل دارم ک دهنم بو میده البته به جز بوی معده و دندون ها ک اینا مشکل هستن

عزیزم من تا پیازی یا سیر نخورم دهنم بو نمیگیره

حدالقل هر شب مسواک بزن

مسواک رو رو زبونت بکش

دهانشویه استتفاده کن

ادامس و ....

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب رعایت میکنه دوستت همیشه یه چیزی در حد شکلات ادامس خوبه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

رفعش کن بوی دهنتو 

یا قرص بگیر یا بهداشتو رعایت کن 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یکی از دوستام وقتی باهاش حرف میزنم نفسم و حبس میکنم انقدر دهانش بو میده

یعنی وقتی پیششم میخوام بالا بیارم

خو لعنتی یه مسواک 10 دقیقه هم وقتت و نمیگیره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلام بعضی ها مشکل معده و دندون دارن اون به کنار وقتایی هم که از خواب بلند میشیم دهن بومیده و همینطور وقتی که مدت زیادی چیزی نخوری با مسواک منظم و نخ و دندون و خوشبو کننده بو نمیده دیگه شاید همینکارو میکنه ولی امکان نداره کسی تو زندگیش دهتش بو نده 

ملت دهنشون بوی سگ تاکسیدرمی شده میده 🤢🤢🤢

خیلی بده

من بوی عرق و تحمل کنم بوی دهن و هیچ جوره نمیشه تحمل کر

طرف کلی رنگ گزاشته رو سرش

ناخناش 2 متر کاشته

نیم کیلو ارایش داره

ولی دندوناش زرد و بد بو عه  

بش آدامس ،خوشبوکننده دهان،بدهاینجور ک تعریف کردی حال منم بد شد😑

روم نمیشه بخدا

انقدر بوی نفس هاش بده دهنش باز میشه سعی میکنم سرم و بالا بگیرم خفه نشم