2777
2789

۱_حاصل جمع دو کسر پنج ششم است(کسری).به چند حالت میتوانید آن دو کسر را به صورت جمع دو کسر بنویسید؟حالت های ممکن را بنویسید؟

۲-عروسک های زیر یک سوم عروسک های نگین هستند.تعداد کل عروسک های او راحساب کنید 

عروسک هایی که کشیده چهار تا هستند. لطفا با روش حل کردن توضیح بدید ممنون میشم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

اون عروسکا میدونم که میشن ۱۲تا کلا 

چون یک سوم دوازده میشه چهار 

اون اولیم پنج ششم یه دو ششم به علاوه سه ششمه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حالت هاش زیاده مثلا یک ششم با چهار ششم ،دو ششم با سه ششم ،یک دوم با یک سوم 

اون یکی هم 12تاس میشه جای خالی توی صورت مینویسی  بعد تو مخرج 3 مینویسی مساوی با 4

بعد طرفین وسطین میکنی میشه 12

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.