2777
2789
عنوان

تجربه های بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
والا من بر اساس اخرین روز پریودیم ۸ هفته ام ولی ۵ هفته و ۳ روز رفتم خیلی کوچیک بود فقط ساک حاملگی رو ...

منم فقط ساک بود بدونه رویان گفت حدود ۵ هفته 

۲ هفته دیگه گفت بیا که قلبش تشکیل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هنوز تکلیفم معلوم نیس دوروز پیش از دادم گفت مشکوکه بتا ۲۱ هست ۴ روز دیگه بیا ۱۰ روزم از موعدم ...

من یه هفته از موعدم گذشت بتا شد ۲هزارو سیصد اینا بااالای ۲۵ زده باردار

گرمی بده؟اجیل بده ینی؟هویجم خوردم😮‍💨😮‍💨

اشکال نداره عزیزم چون هویج ویتامین آ بالا داره میگن یه مدت نخورین منظورشون هم اینه زیاد نخورین،حالا شما سعی کن کمش کنی یا اصلا یه مدت نخوری.

گرمیجات رو خودم گفتم عزیزم آخه خطر سقط رو بالا می‌بره ولی آجیلو منم اوایل میخوردم،واقعا هم لازمه بخور ولی خب در حد تعادل

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

منم فقط ساک بود بدونه رویان گفت حدود ۵ هفته ۲ هفته دیگه گفت بیا که قلبش تشکیل بشه

عادیه شما هم مثل من زود رفتی😁منم منتظرم یکی دو هفته دیگه بگزره برم انشالله که یه دفعه صدای قلبشم بشنوم 

واای من ۱۵ روز ماه پیش ۱۳ روز ولی از عید مرتب بود

خب بیبی چک بده من دادم همش مثبت میشد یا یه خطش کمرنگ بود دیگه بتا دادم دیدم ۲ هزارم باز باورم نشد رفتم سونوگرافی گفت اره ساک تشکیل شده 

خب بیبی چک بده من دادم همش مثبت میشد یا یه خطش کمرنگ بود دیگه بتا دادم دیدم ۲ هزارم باز باورم نشد رف ...

الهییییی   خداروشکر   مهسا اصلا دستم نمیره 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

الهییییی خداروشکر مهسا اصلا دستم نمیره

عزیزممم هر چی صلاحته همون میشه من چون تبلی دارم همش امپول میزدم پریود شم هر ماه بیبی چک میزاشتم که مطمئن شم حامله نیستم دیگه این ماه مثبت شد 

عزیزممم هر چی صلاحته همون میشه من چون تبلی دارم همش امپول میزدم پریود شم هر ماه بیبی چک میزاشتم که م ...

خداروشکر منم فردا میزنم توکل بخدا 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

دعا کن منم باردار باشم این ماه فقط لکه بینی داشتم موقه پری ولی فعلا میترسم بی بی بزنم

از خدا بخواه به موقش میشی عزیزم من هم تنبلی داشتم هم اونقدر رابطه نداریم ولی شدم ولی قبلش دکتر برو قندت اینارو تنظیم کن من الان قندم لب مرزه 🫠🫠

از خدا بخواه به موقش میشی عزیزم من هم تنبلی داشتم هم اونقدر رابطه نداریم ولی شدم ولی قبلش دکتر برو ق ...

ان شاالله عزیزم هرچی خیره

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
دعا کن منم باردار باشم ان شاالله شماهم بارداری من ۱۵ روز گذشته ولی چون تنبلی دارم نمیرم آز بدم

درک میکنم خیلی سخته رگ سیاتیکمم گرفته خیلی حالم بده میترسم اگه باردارم باشم خارج از رحمی باشه. الهی به فاطمه زهرا دامنت سبز شه امسال یه نی نی سالم بیاد تو دلت🙂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....