2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

251 بازدید | 38 پست

بچه ها خواهرمن دوروز پیش زایمان کرده ازامروز صبح دخترش فقط گریه میکنه مدامم سینه مامانش دهنش وفقط میک میزنه نه خودش میخوابه نه خواهرم به نظرتون چرا اینجوریه ؟؟؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

دلددرد داره

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
دلددرد داره

من خودم احساس میکنم سیر نمیشه به خواهرم گفتم شیرخشک بهش بده گوش نمیکنه آخه باورتون نمیشه مدام سینه دهنش ونمیخوابه همش گریه میکنه ودستاش ومیخوره 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد منم وقتی دردی داشت مدام با شیر خوردن خودشو تسکین میداد

به نظرم جاییش درد میکنه احتمالا دلشه

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شايد چون تازه زايمان كردن هنوز شير زياد ندارن و كودك گرسنه ميمونه 

منم همین ومیگم ولی خودش میگه نه 

من خودم احساس میکنم سیر نمیشه به خواهرم گفتم شیرخشک بهش بده گوش نمیکنه آخه باورتون نمیشه مدام سینه د ...

نوزاد دوسه روز اول با چند تا قطره شیر هم سیر میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

به خواهرت بگو زیره و رازیانه دم کنه با نبات بخوره

اگه کتکم نمیزنین یکوچولو نبات داغ درست کنین به نی نی بدین. اندازه یه قاشق

قطره پدی لاکت هم دکتر از روز ۵ به پسر من داده بود هرچند روی بسته نوشته بالای یکماه ولی دکترش گفت هیچ مشکلی نیست‌ روزی ۵ قطره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نوزاد تا دوهفتگی دلدرد رو حس نمیکنه تنها علت گریه نوزاد سیر نشدنه

چون دستاش ومیخوره معلوم سیر نمیشه اینقد گریه میکنه که صداش گرفته 

من نظرات شما دوستای گلم ومیبرم بهش نشون میدم تاباورش بشه