2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19319 بازدید | 344 پست

من ک برام مهم نبود واقعا کارشه دیگه بیچاده کلی درس خونده بدبختی کشیده تا ب اینجا برسه حالا من بخاطر همچین موضوع مزخرفی زندگیمو ازهم بپاشم ک چی بشه دشمن شادکن بشم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نه توی انتخاب حوزه و بخش دستت آدم باز نیست اگر مطب خصوصی باشه می‌گفت علاقه داشته در این فیلد کار کنه

نه فعلا مطب ندارن . ميگما میشه خداییش بهم کمک کنی ؟ خودت شرایط منو تحمل میکردی؟خواهرانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارولوژیست ک پزشک اقایونه ربطی ب خانما نداره

کلیه و مجاری ادراری ک معاینه اونجاشونو نمیکنه

اسی حرفات خیلی نامفهومه

ربطشون به هم چیه اینا

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩
از ته دل میگی ؟

من خودمم زنم کامل میفهمم چی میگی 

اما خب اگه واقعا زندگی خوبی داری فقط ب خاطر این میخوای طلاق بگیری؟

باز ب همسرت بگو ببین میتونه فیلد کاریش رو عوض کنه فقط با آقایون در ارتباط یاشه ? دوستم پزشکی بود میگفت خیلی وقتا خانوما اجازه نمیدن حتی دخترا بدنشون ببین چ برسه اقایون 

الان همسر شما سر اتاق عمل میبینه یا کجا؟

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

مثلا چه عملی؟

نمونه اش که خودم انجام دادم سنگ کلیه میاد گیر میکنه تو حالب ودفع نمیشه خطرناکم هست ممکنه اگ خارج نشه کلیه از کاربیفته به مرور این عمل دو از راه مجراری ادرار انجام میدن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تو حیطه مردان کار کنههمین حرفی ک اینجا نوشتید رو بهشون بگیدبگید کارت رو اوکی نکنی جدا میشمبزارید خود ...

میدونی خیلی پشتوانه مالی ندارم . اگه همه چیز رو بگم بقران هیچ کدومتون باور نمی‌کنید.  در آینده ای نه چندان دور به خوبی از پس خودم برمیام اما فعلا با دوتا بچه اگر شوهرم مالی ساپورت نکنه واقعا اذیت میشم بار ها بهش بگم بیا جدا بشیم خرجی بچه هاتم بده اما انگار با دیوار حرف میزنم 

مگه ایران هم اینجوره که آقا برای خانم معاینه داشته باشه یا برعکس

اون روز مطب دکتر آقا بودم عمل سینه هم انجام می‌داد برای سرطان 

تازه دکتر زنان زایمان آقا هم داریم البته قبل انقلاب مدرک گرفتن اما کار میکنن 

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

سنگت کجاست ؟ سونو دادی؟ سابقه داشتی از قبل ؟

سونو ندادم سابقه نداشتم ولی ارثی بابام اینا دارن همه

صب رفتم کلینیک سرم با چن تا امپول زدن کمی اروم شد بعد الان هر چن دیقه ی بار درد وحشتناکی دارم

طناب میزنم اب میخورم اروم میشع بعد چن دیقه باز دردش برمیگرده

حالت تهوع دارم فشارمم ۱۴ هست الان

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂