2777
2789
عنوان

به خاطر کار همسرم به جدایی فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19319 بازدید | 344 پست
دوستان کنجکاوی و کارآگاه بازی نکنید راهنمایی کنید جای من بودین چیکار میکردین؟

خب اگه از اول توی همون پست اول کامل میگفتی دیگه کسی به قول خودت کنجکاوی و کارآگاه بازی در نمی‌آورد 

حالا تاپیک ۱۰۰ صفحه هم بشه بازم میپرسن چون معمولا روی همون اولی نظر میدن که پرسیدی؛ دیگه نمیرن بقیه پست و نظرات رو بخونن

اگه از اول میدونستی که باید کنار بیای چون شغل ایشون هست ولی اگه تازه متوجه شدید و پنهان بوده باید از ...

نه ایشون پزشک عمومی بودن بعد از ۵ سال قبول شدن . منم جزئیات کارشون رو نمیدونستم وگرنه نمیذاشتم بره این رشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا دروغ چرت چیزی ندیدم و نشنیدم. خودم حس بدی میگیرم از کارش. خودتو بذاری جای من کاملا درک میک ...

عزیزم ی مدت بی خیال باش .

اینقدر بهش نگی که اونم حساس کنی 

بزاره به پای اینکه ک شغلشه 

اگه ی بار ی چیزی ازش دیدی اون موقعه حساس شو

ان شاءالله که به حق امام حسین حاله دلت خوب بشه توکلت بخدا باشه بسپار بخدا و فکر های بیهوده نکن

خدایا شکرت🙏
دکتر کلیه و محاری ادرار چرا باید اندام تناسلی خانم هارو ببینه؟!!نهایت یه آزمایش و سونو میفرسته دیگه ...

موقع عمل بعضی عمل ها هستن باید از مجرای ادرار عمل انجام شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نه راهنمایی کن زندگی میکردی یا نه؟

آخه با حرف من زندگیت خراب بشه؟میگم که به حال و روز خودت میفتادم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من واس استاتر تاپیک گذاشتملطفا شما روی من ریپلی نزنید!!!!هروقت توی تاپیکات نظر دادم صحبت کن

باشه عزیزم 

ببخشید

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
دکتر کلیه و محاری ادرار چرا باید اندام تناسلی خانم هارو ببینه؟!!نهایت یه آزمایش و سونو میفرسته دیگه ...

سوال هممون همینه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..