2777
2789
عنوان

وای چقد سخته اینجور مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 102 پست
نشسته میزاشتی تو پلاستیک بهتربود   بشوری بزاری دوروز بمونه که بدتره بوی نا میگیره

نمیدونم به عقلم نرسید

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول جلوگیری میزنم نمیشم.

یعنی هیچ وقت نمیشی؟؟؟

ورم نمیکنی؟؟

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
خیلی سخته که روزی چندبار لباس زیر بشوری

عادت کردم 

خونه خودمون راحتم خونه خواهرامم 

تا حالا مشکلی نداشتم اینجا هیچی نیست😂

نشور خیس بذاری تو مشما بو تجن میگیره باید بندازی دور

😢😢دیگه کار از کار گذشته

یعنی هیچ وقت نمیشی؟؟؟ ورم نمیکنی؟؟

نه یکم اشتهاو باز کرده.اونم قابل کنترله...۳ماهه میزنم.چرا گاهی مثلا ۳ماه نمیشم یه روز میشم دیکه نمیشه...سر دومین دوره چند روز شدم.اما دیگه نه.

بنداز بره اونارو

اره دیگه باید بندازم بره 

یادمم باشه خواستم بیام اینجا یه بار مصرف با خودم بیارم