2777
2789
عنوان

وای چقد سخته اینجور مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 102 پست
پس خیلی خیلی خوبه مخصوصا واسه زمانی که عادت ماهانه هستی مرسی عزیزم که جواب دادی    

خواهش میکنم گلم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم گلم

قربونت عزیزم تا حالا نشنیده بودم کلی هم حرص میخورم هم چنین چیزی نیست خخخخ باید از داروخونه بخرم 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
قربونت عزیزم تا حالا نشنیده بودم کلی هم حرص میخورم هم چنین چیزی نیست خخخخ باید از داروخونه بخرم  ...

اره خیلی خوبه 

مخصوصا واسه مسافرت یا مثلا اگه پمادی چیزی ادم بخواد بزنه یا دوران قاعدگی

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
اره خیلی خوبه  مخصوصا واسه مسافرت یا مثلا اگه پمادی چیزی ادم بخواد بزنه یا دوران قاعدگی

اره واقعا خوبه آدم حریف این معمولیا نمیشه که ممنونم ازت عزیزم 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍
پس واقعیت داشته...وایی من همجوری ترس داشتم ...دیگه فکر نکنم برم پیگیر دستگاه شم...همون آمپول یا لباس ...

سلام عزیزم اسم این آمپول چیه؟؟

اگه از داروخانه بخوایم بهمون میده یا حتما باید دکتر خودش بزنه؟؟

سلام عزیزم اسم این آمپول چیه؟؟ اگه از داروخانه بخوایم بهمون میده یا حتما باید دکتر خودش بزنه؟؟

سلام ببخشید الان دیدم پیامتو.نه داروخونه هم میفروشه..البته ایرانی خارجی داره.ایرانی ۱ماهه و۳ماهه اس.خارجی ۶ماهه.خارجی گرون تره.البته مرکز بهداشت ایرانی رو رایگان تزریق میکنه.میتونی هم بخری ببری تزریقی های بیرون بزنن.