2777
2789
عنوان

کمک بیاید لطفا یه یچیزعجیب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

شک نکن سریالهای ترکی با شنیدن رابطه مادر فرزندی این مدلی  چند روز عزای عمومی اعلام میکنن 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وای نه.عوق

خیلیم واسش عادی بود،آخه بعضی چیزا واقعاً مربوط به روابط با همسره،اونوقت مادراشون،ادعاشون قد هفت تا آسمونه،خواهشاً این مسائل و حدودشو به بچه هاتون یاد بدین،صرف زاییدن مادر نمیشین

به پیام بعدیمم توجه کنید ممنون

خوندم اینجا این خانم تک میکنم روانشناس باهاش حرف بزن انشاالله که خیره @فاقد_نام_مستعار  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلیم واسش عادی بود،آخه بعضی چیزا واقعاً مربوط به روابط با همسره،اونوقت مادراشون،ادعاشون قد هفت تا آ ...

واقن از لب بوسیدن خیلی غیر عادیه ما با داداشم حتی روبوسی هم نمیکنیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

نه تنها مشکل روحی روانی بلکه این یه مشکل جنسیه

ساده ازش نگذر

اطمینان هم که عزیزم ببخشید ببخشید ببخشید اون کاری که گفتی با مادرش میکنه مگه نمیتونه با تو بکنه؟ مادرش چرا؟

این قطعا به جاهایی کشیده میشه که خودت شاخ در میاری

کاربری مال ۲ نفره🦥

مجبوری باهاش بمونی؟؟   من خودم ی مادرم  حس بدی به مادرش دارم   هر زنی این اجازه رو نمیده    دیدم مادربزرگ از نوه خودش لذت برده  من بودم قیدشو میزدم    این رابطه مادر فرزندی نیست مادر حرمت داره  چرا باید سینه مادرو پسر نوجوان ببینه چه برسه به اینکه ی مرد جوان بخوره؟؟؟؟؟