2777
2789
عنوان

کمک بیاید لطفا یه یچیزعجیب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مجبور نیستم و بشدت سرد شدم بااین حرفش و دلم شکسته و جاخوردم.ولی هرجور حساب میکنم یه جای کار ملینگ ...

منم میشناسم شریف با ابرو و مذهبی اما حتی پسرش از همسرش نیست چادریه و بهش میگن حاج خانم اما......  حتی دیدم که نوه هاش یا پسرای نوجوان رو دستمالی میکنه  مرد میبینه دست خودش نیست وامیره حتی به خواهر خودش رحم نکرد   سنت کمه تجربه نداری     ندیدی     برای دختر پاک و نجیب خدا بهترینا رو کنار گذاشته همه چیزو بسپار به خدا   به خدا بگو خودت بهم بهترین و نجیب ترین همسر دنیا رو بده    

منم میشناسم شریف با ابرو و مذهبی اما حتی پسرش از همسرش نیست چادریه و بهش میگن حاج خانم اما...... حت ...

آخه نمیزاره برم ایناازاقوام متعصبی ایرانن که حالااسمشو نمیبرم میترسم شرشه.گفته اگربرم سرمو میبره واقعا هم راست میگه این چیزا سمت اونا عادیه.براهمون فقط میخوام‌درست بشه کاش همه چی😔التماس دعا

سلام عزیزم با یکی دو نشونه نمیشه تشخیص گذاشت 

برای تشخیص نیاز هست هر دو به روانشناس پیش از ازدواج مراجعه کنید و مصاحبه دقیق تشخیصی باهاش انجام بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مرسی عزیز دلم بابت تگ کردن تون💖

عزیزم فدات نیاز به روانشناس و راهنمایی داره من شمارو میدونم درست راهنمایی میکنید تک کردم انشاالله بتونید به این خانم کمک کنید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم فدات نیاز به روانشناس و راهنمایی داره من شمارو میدونم درست راهنمایی میکنید تک کردم انشاالله بت ...

خدا نکنه بزرگوار 💕

عزیز دلید نظر لطف شماست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈