2777
2789
عنوان

کمک بیاید لطفا یه یچیزعجیب میخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست
یکی رو می‌شناختم تا یکی دو سال قبل ازدواج بغل مادرش می‌خوابید خودم جداشون کردم ی روز ازش پرسیدم از ...

من از این کارا چندشم میشه چون تابحال ندیدم و فرهنگمون خیلی متفاوته حتی توخونه تابحال سرلخت و بالبلس راحت نبودم همیشه بلوزشلواربلندباشال🥲

تک پسر نیس ولی بچه اخره.پسراتون همین رفتارو دارن؟

از بعد بلوغ تو بغل و بوسیدنشون بشدت مراعات میکنم 😐 تعجب میکنم یک عده میگن عادی ! یا پسر‌ندارن یا شوهر 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از این کارا چندشم میشه چون تابحال ندیدم و فرهنگمون خیلی متفاوته حتی توخونه تابحال سرلخت و بالبلس ...

به خودت رحم کن قید این بیمار جنسی و مادر هرزشو بزن    من دو تا پسر دارم  پسرامو میبوسم بغل میکنم اما مادر پسر باید حدود و فاصله رعایت کنن   این کار فقط ی رفتار جنسیه  شک نکن 

شک نکن سریالهای ترکی با شنیدن رابطه مادر فرزندی این مدلی چند روز عزای عمومی اعلام میکنن 🤦

خودشون میگن حسی ندارم و کاملا حس عاشقانه اس میگه یه حس ناب عاشقانه و اینم از رو عادته.

من میترسم وابستگی بیمارگونه ای باشه که باعث این شده یاتوکودکی مشکلی پیش اومده که این وابستگیه فیزیکی شده نمیدونم والا خودمم موندم😔😔😔

گاهی هم میگه ببخشیدا روم نمیشه بگم😔😔ببخشید میگه بنابرعادت بچگی س ی ن ه های مادرمو میخورم بنا ب عاد ...

این دیگه بده یعنی چی س..نه مامانمو میخورم😐..مادرش چقدر بی عقله ک میزاره همچین کاری کنه..حالم بهم خورد

کارما💫    

نه تنها مشکل روحی روانی بلکه این یه مشکل جنسیهساده ازش نگذراطمینان هم که عزیزم ببخشید ببخشید ببخشید ...

خب میگه مادرمم دوست دارم☹️😑.

هییی بابا.

ممنونم عزیزم ازنظرت پس حسابی میرم دنبال این قضییه😔🌹

خودشون میگن حسی ندارم و کاملا حس عاشقانه اس میگه یه حس ناب عاشقانه و اینم از رو عادته.من میترسم وابس ...

عقل من در همین حد جواب میده که همچین رابطه ای رو سالم نبینم و تا به حالت عادی برنگشته خودمو اسیر همچین ازدواجی نکنم به شما هم توصیه میکنم از مشاور کمک بگیرید حتی اگه یکسال نوبت گرفتن طول بکشه ! بحث یک عمر زندگی با چهار تا پیام موافق و مخالف نتیجه نمیگیرید

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مجبوری باهاش بمونی؟؟ من خودم ی مادرم حس بدی به مادرش دارم هر زنی این اجازه رو نمیده دیدم ماد ...

نه مجبور نیستم و بشدت سرد شدم بااین حرفش و دلم شکسته و جاخوردم.ولی هرجور حساب میکنم یه جای کار ملینگه مگه میشه انقد بد باشن که باهم رابطه برقرارکنن.اخه میشناسم شریف و باابرو و مذهبی هستن😑

از بعد بلوغ تو بغل و بوسیدنشون بشدت مراعات میکنم 😐 تعجب میکنم یک عده میگن عادی ! یا پسر‌ندارن یا شو ...

ایول شما کارتون درسته.شادوسلامت باشید.ممنونم ازنطرتون🌹

به خودت رحم کن قید این بیمار جنسی و مادر هرزشو بزن من دو تا پسر دارم پسرامو میبوسم بغل میکنم اما ...

آخه هرجور حساب میکنم غیرممکنه نمیتونم باورکنم😑😑😑شیطونه میگه برو به پدره بگو و همشون بنداز بجون هم ولی بازازابروی خودم میترسم.خاک تو سرم شد این تحفه رو خودم پیداکردم بخاطرش تورو خانوادمم وایستادم.💔

این دیگه بده یعنی چی س..نه مامانمو میخورم😐..مادرش چقدر بی عقله ک میزاره همچین کاری کنه..حالم بهم خو ...

بخدا من شنیدم سرم سوت کشید.فکرکردم شوخیه تا ک قسم خورد حقیقته.کلا حالم بدشد.هزارویک فکر اومد تو سرم صد ک بهشون اعتماددارم بازم میگم آدمیه دیگ شاید شیطون گول بزنه.اره واقعا برای مادرش متاسفم😔 بااین کارش زندگی پسرش خراب کرد حالا منک اززندگیش میرم ولی بیچارع اون دختربعدی.