2777
2789
عنوان

بچه ها شماجای من بودید چیکارمیکردین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 49 پست
اره عزیزم ۵۰۰ ملیون دیشه تازه ۴۰۰تومن خونه پولشه هنوز حکم توقیفش نیومده ولی شاکیش گفته ب این زودیا م ...

همین الآنِ الآن آنلاین با یه وکیل صحبت کن

ببین چی میگه

مهریه تو بخشیدی ، ببین از نفقه چیزی میتونی دربیاری

یا مثلا ببین شرایط برگشت مهریه وجود داره ؟

یا یه اکتیازی چیزی برای بچه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الآنِ الآن آنلاین با یه وکیل صحبت کنببین چی میگهمهریه تو بخشیدی ، ببین از نفقه چیزی میتونی دربی ...

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

با یه وکیل مشورت کن بگو اگه دادگاه این خونه رو توقیف کنه من و بچم اواره میشیم شاید بشه دادگاه رو متقاعد کرد دست از سر خونه ورداره

با توجه به شرایط بچت بهزیستی هم ممکنه کمکت کنه

همین الآنِ الآن آنلاین با یه وکیل صحبت کنببین چی میگهمهریه تو بخشیدی ، ببین از نفقه چیزی میتونی دربی ...

عزیزم من گیریم این کارهارو کردم ادم زندانی نفقه داره یکی از جاری هام اتفاق همین کارو کرد اینام جفت بچه هاشو زدن زیر بغلش گفتن برو بسلامت حالا بچه های اون سالم بود من ک بچم معلوله اگ برم کاری کنم و دستم جای بند نشه بتر لج کنن بچه رو بدن بغلم بگن برو هرجا ک بلنده میخوام بی پول بی خونه با ی بچه ۱۳ ساله معلول کجا برم باید برم چادربزنم

عزیزم من گیریم این کارهارو کردم ادم زندانی نفقه داره یکی از جاری هام اتفاق همین کارو کرد اینام جفت ب ...

بهتر از اینه که دست رو دست بذاری

یه مشورته دیگه

کل شرایط زندگی بگو ، بلاخره یه راهی جلو پات میذارن

اصلا برو از شوهرت شکایت کن